Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Αύριο η πρώτη Εθνική Συνάντηση του Forum Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Θοδωρής Κουμέλης - 18 Οκτώβριος 2005, 00:00

Την πρώτη Εθνική Συνάντηση του Forum Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης διοργανώνει αύριο, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2005, το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, την έναρξη των εργασιών της οποίας θα κηρύξει ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος...

Την πρώτη Εθνική Συνάντηση του Forum Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης διοργανώνει αύριο, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2005,<...>

το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, την έναρξη των εργασιών της οποίας θα κηρύξει ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, που εντάσσεται στις δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και αποτελεί ένα ανοικτό μέσο φυσικής και ηλεκτρονικής, αμφίδρομης επικοινωνίας, στο οποίο θα κατατίθενται απόψεις, θα ανταλλάσσονται ιδέες και εμπειρίες και θα ενθαρρύνεται η μεταφορά της γνώσης, γύρω από την πορεία της τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης σε διεθνές επίπεδο.

Το Forum απευθύνεται σε εκπροσώπους φορέων της τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, καθώς και σε εκπροσώπους φορέων του τουριστικού τομέα, και έχει μεταξύ άλλων ως

στόχο:

  • Να ενισχύσει τη συνεργασία και τον συντονισμό των δημοσίων και ιδιωτικών φορέων, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παροχής τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.
  • Να προτείνει λύσεις για τη σύνδεση ανάμεσα στη στρατηγική της Πολιτείας για τον τουρισμό και την προσαρμογή των προγραμμάτων σπουδών.
  • Να προτείνει βέλτιστες πρακτικές από παραδείγματα ανταγωνιστικών τουριστικών προορισμών για την εκπαίδευση και κατάρτιση στον τομέα του τουρισμού.
  • Να προάγει και να διευρύνει τον διάλογο για την παγκοσμιοποιημένη τουριστική οικονομία.

Το πρόγραμμα της 1ης Εθνικής Συνάντησης του Forum Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης περιλαμβάνει ομιλίες του Γενικού Γραμματέα Εκπαίδευσης Ενηλίκων του υπουργείου Παιδείας, κ. Κωνσταντίνου Τσαμαδιά, της Γ.Γ. Ισότητας του υπουργείου Εσωτερικών, κ. Ευγενίας Τσουμάνη, της Γ.Γ. Νέας Γενιάς του υπουργείου Παιδείας, κ. Βάσως Κόλλια, του προέδρου του ΟΕΕΚ κ. Χαράλαμπου Μπότσαρη και του προέδρου του ΟΤΕΚ κ. Κωνσταντίνου Κουσκούκη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top