Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑνακαινισμένο το Clubhouse της Virgin Atlantic στο Heathrow

Ανακαινισμένο το Clubhouse της Virgin Atlantic στο Heathrow

To Virgin Clubhouse, η αίθουσα αναμονής της Virgin Atlantic Airways στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, ανακαινίστηκε πρόσφατα για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες ξεκούρασης και άνεσης. Με αφορμή τα νέα δρομολόγια […]

To Virgin Clubhouse, η αίθουσα αναμονής της Virgin<.> Atlantic Airways στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου<...>, ανακαινίστηκε πρόσφατα για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες ξεκούρασης και άνεσης. Με αφορμή τα νέα δρομολόγια που συνεχώς προσθέτονται στο πρόγραμμα της Virgin Atlantic και με στόχο την άνεση των επιβατών της Upper και Business Class, η εταιρία προχώρησε σε ανανέωση του χώρου 'προκαλώντας' έτσι και τις αίθουσες υποδοχής των άλλων αερογραμμών να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό, πρωτότυπο περιβάλλον για τους επιβάτες τους.
Συγκεκριμένα, εκτός από την απόλυτα ηχομονωμένη αίθουσα μουσικής, την βιβλιοθήκη και τον προσομοιωτή σκι, δημιουργήθηκε νέα αίθουσα φαγητού που επιτρέπει στους επιβάτες να απολαύσουν το γεύμα ή το δείπνο τους με περισσότερη άνεση πριν την πτήση. Στην υποδοχή προστέθηκαν τρεις υπεύθυνες υποδοχής για να εξυπηρετούν τους επιβάτες με περισσότερη αποτελεσματικότητα. Το αγαπημένο μπαρ των επιβατών πήρε 'άλλο αέρα' παρέχοντας επιπλέον 30 καθίσματα. Στο Σαλόνι Ομορφιάς Virgin Touch, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία, προστέθηκαν δύο επιπλέον μπάνια με ντους ενώ ο χώρος για το μασάζ μεγάλωσε. H πρωτότυπη αίθουσα Clubhouse της Virgin Atlantic προσφέρει άνεση, ξεκούραση και διασκέδαση στους επιβάτες που επιθυμούν να 'ξεφύγουν' από τις συνηθισμένες αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024