Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔιεύρυνση του δικτύου της Air France για το καλοκαίρι 2000

Διεύρυνση του δικτύου της Air France για το καλοκαίρι 2000

Η αεροπορική εταιρία Air France παρουσιάζεται το καλοκαίρι με διευρυμένο το δρομολόγιο της φθάνοντας να καλύπτει 274 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Στο πρόγραμμα πτήσεων των ΗΠΑ προστέθηκαν 32 πόλεις […]

Η αεροπορική εταιρία Air France<.> παρουσιάζεται το καλοκαίρι με διευρυμένο το δρομολόγιο της φθάνοντας να καλύπτει<...> 274 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Στο πρόγραμμα πτήσεων των ΗΠΑ προστέθηκαν 32 πόλεις και σε συνεργασία με την Delta Air Lines και την Continental Airlines καλύπτει 121 προορισμούς.
Σημαντικά ενισχύθηκε και το δίκτυο της εταιρίας στην Ασία με αύξηση του αριθμού των πτήσεων της.
Συγκεκριμένα, στις ΗΠΑ εγκαινιάστηκε νέα γραμμή για την Φιλαδέλφεια και ενισχύθηκε η σύνδεση με την Ατλάντα, το Σινσιννάτι, και την Βοστόνη.
Στην Λατινική Αμερική αυξάνονται οι πτήσεις για Ρίο Ντε Τζανέιρο και Σάο Πάολο.
Στην Ασία οι πτήσεις για Πεκίνο, Νέο Δελχί, και Οσάκα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση, ενώ προστίθενται νέα δρομολόγια για Βομβάη, Σεούλ, και Σαγκάη.
Στην Καραϊβική, η Αβάνα εξυπηρετείται με τρίτη εβδομαδιαία πτήση. Στην Αφρική ξεκίνησε εκ νέου η γραμμή για Μπραζαβίλ, ενώ πραγματοποιούνται πτήσεις για Ντέρμπαν, και Κέιπ Τάουν σε συνεργασία με την South African Airlines.
Τέλος, στην Ευρώπη εγκαινιάζονται τρεις νέες γραμμές, για τη Σεβίλλη, και το Μπιλμπάο της Ισπανίας, και το Μπέργκαμο στην Ιταλία.
Σε συνδυασμό με τις τρεις καθημερινές πτήσεις που προσφέρει η Air France με αφετηρία την Αθήνα, η επέκταση του παγκόσμιου δικτύου επιτρέπει στον επιβάτη της Air France άμεση πρόσβαση σε κάθε σημείο του πλανήτη. Οι αλλαγές στο πρόγραμμα των πτήσεων εντάσσονται στην σταθερή πολιτική της εταιρίας που θέτει την εξυπηρέτηση του πελάτη στο κέντρο του ενδιαφέροντος της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024