Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη κρουαζιέρα του κόσμου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Απρίλιος 2000, 00:00

Το Legend of the Seas, το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean<.>, κατέφθασε την Παρασκευή στον<...>

Πειραιά ολοκληρώνοντας την πρώτη σειρά κρουαζιέρων με το όνομα Royal Journeys.
Από τον Πειραιά, όπου ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο το Legend of the Seas, έφθασε μέχρι το μακρινό Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, και επιστρέφει πίσω στο λιμάνι του Πειραιά μετά από ένα ταξίδι διάρκειας 175 ημερών. Στο διάστημα αυτό το κρουαζιερόπλοιο επισκέφθηκε 18 χώρες και περισσότερες από 50 πόλεις.
Φέτος, η επιτυχημένη σειρά των Royal Journeys θα συνεχιστεί ξεκινώντας ένα μαραθώνιο 172 ημερών με αφετηρία και τελικό λιμάνι, αυτό του Πειραιά που θα διαρκέσει από τις 18 Νοεμβρίου του 2000 μέχρι τις 9 Μαΐου του 2001. Η κρουαζιέρα μπορεί να χωριστεί σε 12 ταξίδια με επισκέψεις σε 14 χώρες και περισσότερες από 30 πόλεις.
Συνολικού μήκους όσο και τρία γήπεδα ποδοσφαίρου, και με δυνατότητα μεταφοράς 2.076 επιβατών το Legend of the Seas είναι ότι ακριβώς δηλώνει και το όνομα του. Ένα πραγματικός θρύλος των θαλασσών που προσφέρει απαράμιλλη πολυτέλεια και εξαιρετικές ανέσεις σκίζοντας τα κύματα με ταχύτητα 24 ναυτικών κόμβων την ώρα.
Το Legend of the Seas πραγματοποίησε το παρθενικό του ταξίδι το Μάιο του 1995 και είναι ένα από τα ταχύτερα του κόσμου, αφού η ταχύτητα του είναι κατά 25% μεγαλύτερη από τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια. Είναι επίσης γνωστό και ως το πλοίο του Φωτός, αφού οι εσωτερικοί του χώροι φωτίζονται από τις ακτίνες του ηλίου λόγω των μεγάλων επιφανειών από γυαλί που διαθέτει.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top