Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
American Express Business Travel

Εκτιμήσεις για την μελλοντική πορεία των επαγγελματικών ταξιδιών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 31 Οκτώβριος 2005, 00:00

Τις προβλέψεις της για το 2006 σχετικά με την πορεία των επαγγελματικών ταξιδίων ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα η εταιρία American Express Business Travel, η οποία προβλέπει ότι θα σημειωθεί μεγάλη αύξηση τιμών και εκτιμά ότι την επόμενη χρονιά η επιχειρηματική τουριστική αγορά θα είναι ακόμα...

Τις προβλέψεις της για το 2006 σχετικά με την πορεία των επαγγελματικών ταξιδίων ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα<...>

η εταιρία American Express Business Travel, η οποία προβλέπει ότι θα σημειωθεί μεγάλη αύξηση τιμών και εκτιμά ότι την επόμενη χρονιά η επιχειρηματική τουριστική αγορά θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Παρόλο που οι ρυθμοί ανάπτυξης ποικίλλουν εξαιρετικά από περιοχή σε περιοχή και από χώρα σε χώρα, οι τιμές των αεροπορικών εισιτήριων και των δωματίων στα ξενοδοχεία όλου του κόσμου αναμένεται να αυξηθούν αισθητά την επόμενη χρονιά, καθώς οι απαιτήσεις της συγκεκριμένης ταξιδιωτικής αγοράς ακολουθούν τον ρυθμό ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας, ξεπερνώντας πολλές φορές την αύξηση της ζήτησης πολλών αγορών. 

Περιοχές με μεγάλη ζήτηση για επαγγελματικά ταξίδια είναι η Ευρώπη, η Νότια Αμερική και η Ιαπωνία, η περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, όπως και η Αυστραλία, με σημαντική αύξηση της κίνησης στον τομέα των μεταφορών στις περιοχές του Ειρηνικού και του Ατλαντικού. Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων και δωματίων θα αυξηθούν, καθώς οι παροχείς αυτών των ταξιδιωτικών υπηρεσιών πιέζονται σημαντικά να καλύψουν τις απώλειες τους, μειώνοντας τις επιδράσεις από την ραγδαία αύξηση της τιμής των καυσίμων, επιδιώκοντας παράλληλα μέσω της κίνησης αυτής την ενδεχόμενη αύξηση των κερδών τους.

Για το 2006, η American Express Business Travel προβλέπει ότι παγκοσμίως οι ναύλοι οικονομικών θέσεων για ταξίδια εσωτερικού θα αυξηθούν από 3% έως 6% και οι ναύλοι για επαγγελματικά ταξίδια εξωτερικού θα αυξηθούν από 3%-5%. Από την άλλη, ο αριθμός δωματίων σε μεσαίου μεγέθους ιδιοκτησίες θα αυξηθεί από 1%-3%, ενώ σε μεγαλύτερες ιδιοκτησίες από 3%-5%.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top