Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Μνημόνιο τουριστικής συνεργασίας μεταξύ των Περιφερειών Δ. Ελλάδος και Τοσκάνης

Θοδωρής Κουμέλης - 02 Νοέμβριος 2005, 00:00

Μνημόνιο συνεργασίας σε θέματα τουρισμού, και όχι μόνο, μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της περιφέρειας της Τοσκάνης Ιταλίας,<...>

υπέγραψαν χτες, Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2005, ο κ. Παναγιώτης Καββαδάς και ο Ιταλός ομόλογος του, κ. Ρικάρντο Νεντσίνι, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πελοπόννησος`.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο πρεσβευτής της Ιταλίας στην Αθήνα, κ. Τζιάν Πάολο Καβαράι και ο εμπορικός ακόλουθος της χώρας, κ. Φραντσέσκο Καπέτι. Ακόμα, παρόντες ήταν σύμβουλοι του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Τοσκάνης, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, καθώς και οι τρεις νομάρχες, Αχαΐας κ. Δ. Κατσικόπουλος, Αιτωλοακαρνανίας κ. Δ. Σταμάτης και Ηλείας κ. Τάκης Δημητρουλόπουλος, όπως και οι δήμαρχοι Πατρέων κ. Α. Καράβολας, Μεσολογγίου κ. Γ. Πρεβεζάνος και Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Φλωρεντία, την οποία θα επισκεφθεί ο περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Καββαδάς στις 28 Νοεμβρίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top