Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συνεργασία ελληνικών αεροπορικών εταιριών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Απρίλιος 2000, 00:00

Σε στρατηγική συνεργασία με σκοπό την από κοινού ανάπτυξη των τακτικών προορισμών τους στην Ελλάδα, προχώρησαν δύο ιδιωτικές αεροπορικές εταιρίες,<...> η Cronus<.> Airlines και η Aegean Airlines<.>

.
Η συνεργασία επιτρέπει στο επιβατικό κοινό μέσα από την αναδιάρθρωση των δρομολογίων των δύο εταιριών, να έχει περισσότερες και καλύτερες επιλογές από ένα διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων με κοινούς κωδικούς για κάθε προορισμό.
Επιπλέον, οι επιβάτες αγοράζοντας ένα εισιτήριο από την μια από τις δύο αεροπορικές εταιρίες, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να ταξιδέψουν με την άλλη εταιρία, χωρίς καμία επιβάρυνση.
Οι δύο εταιρίες διαθέτουν συνολικά 15 αεροσκάφη και εκτελούν καθημερινά περισσότερες από 140 πτήσεις, καλύπτοντας 18 προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Χαρακτηριστικό της ιδιαίτερα δυναμικής ανάπτυξης των δύο εταιριών είναι ότι τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους προβλέπεται να μεταφέρουν περισσότερους από 200.000 επιβάτες μόνο στο εσωτερικό σε σύγκριση με 70.000 επιβάτες του ίδιου μήνα του 1999, παρουσιάζοντας αύξηση 185%.
Με βάση το δίκτυο που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία τους για στρατηγική συνεργασία, η συνολική μεταφορική τους ικανότητα θα ξεπερνά τους 300.000 επιβάτες μηνιαίως, ενώ ο αριθμός των πτήσεών τους θα ξεπερνά τις 800 την εβδομάδα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top