Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γιάννης Σπάρτσης - Νομάρχης Ημαθίας

Αισιόδοξος για την πορεία του τουρισμού στην περιοχή του ο Νομάρχης Ημαθίας

Θοδωρής Κουμέλης - 03 Νοέμβριος 2005, 00:00

"Το συγκριτικό πλεονέκτημα να διαθέτει ένα σύνολο εναλλακτικών μορφών τουρισμού, που δύσκολα συναντά κανείς συγκεντρωμένες σε μια περιοχή, έχει η Ημαθία" όπως ανέφερε στο Travel Daily News o Νομάρχης Ημαθίας, κ. Γιάννης Σπάρτσης...

“Το συγκριτικό πλεονέκτημα να διαθέτει ένα σύνολο εναλλακτικών μορφών τουρισμού, που δύσκολα συναντά κανείς συγκεντρωμένες σε μια περιοχή,<...>

έχει η Ημαθία όπως ανέφερε στο Travel Daily News o Νομάρχης Ημαθίας, κ. Γιάννης Σπάρτσης. “Ο Αρχαιολογικός, ο Θρησκευτικός, ο Χειμερινός Τουρισμός, ο Αγροτουρισμός, ο Συνεδριακός, ο Οικοτουρισμός, ο Αθλητικός  και Οινοποιητικός Τουρισμός” εξήγησε “είναι οι μορφές τουρισμού που διαθέτουμε και στοχεύουμε να αναπτύξουμε με τη δημιουργία τόσο της αναγκαίας υποδομής και την αύξηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, όσο και με ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής τους”.

Όσον αφορά στις δράσεις της Νομαρχίας για την ανάπτυξη του τουρισμού ο κ. Σπάρτσης σημείωσε ότι “οι προσπάθειές μας κατευθύνονται στην αξιοποίηση όλων των υπαρχόντων προγραμμάτων, εθνικών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη δημιουργία δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων, για την ανάπτυξη των απαραίτητων υποδομών και την υποβοήθηση των ιδιωτών για την ενασχόλησή τους με τον τουρισμό”.

Τέλος, ο Νομάρχης Ημαθίας δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία του τουρισμού την ερχόμενη τουριστική περίοδο, χάρη στη συνεργασία της Νομαρχίας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τη κοινή συμμετοχή τους σε πολλές Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού, ενώ όπως ανέφερε “ο Νομός Ημαθίας τα τελευταία χρόνια καταγράφει μια σημαντική αύξηση επισκεπτών, που σε συνδυασμό με την αύξηση των κλινών και των υποδομών, θα οδηγήσει στην παραπέρα αύξηση του τουριστικού ρεύματος”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top