Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Φτωχό το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Dome του Λονδίνου

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Απρίλιος 2000, 00:00

Φτωχό κρίθηκε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Millennium Dome<.> του Λονδίνου κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Καθολικού Πάσχα<...>

.
Οι Βρετανοί φαίνεται να έχουν απογοητευθεί αλλά ο Γάλλος διευθυντής του Dome κ. Pierre-Yves Gerbeau πιστεύει ότι υπάρχει πολύς χρόνος για να αποδείξει το αξιοθέατο ότι είναι αντάξιο της φήμης του. Ο κ. Gerbeau έχει αναλάβει την διεύθυνση του Dome από τον Φεβρουάριο όπου και μετακινήθηκε από την EuroDisney.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία κατά την εβδομάδα του Πάσχα των καθολικών επισκέφθηκαν το Dome 120.000 άνθρωποι. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα το αξιοθέατο περιμένει να δεχθεί τον 2 εκατομμυριοστό επισκέπτη του.
Ο κ. Adam Liversage ανακοίνωσε επίσημα από την πλευρά της εταιρίας που διαχειρίζεται το Dome ότι ο αριθμός των επισκεπτών είναι πιο χαμηλός από αυτό που ανέμενε η εταιρία. Για να φθάσει στο σημείο ισορροπίας θα πρέπει να το επισκέπτονται 10 εκατ. άτομα το χρόνο, πράγμα που είναι αρκετά αισιόδοξο.
Οι παραστάσεις του Dome έχουν ένα τεράστιο εύρος από την θρησκεία μέχρι και το σεξ, και θεωρείται ότι είναι ένα εκπαιδευτικό κέντρο για όλη την οικογένεια.
Ο κ. Gerbeau δήλωσε ότι θα είναι ικανοποιημένος αν το Dome καταφέρει να πληρώνει τους λογαριασμούς του, πράγμα που μέχρι στιγμής συμβαίνει.
Το Dome κατά την περίοδο του Πάσχα θα έπρεπε να λειτουργήσει για τους Βρετανούς σαν μια καλή διέξοδος για διασκέδαση, μιας και είναι όλο στεγασμένο και αυτές τις μέρες στην Μεγάλη Βρετανία ο καιρός δεν ήταν καλός. Όμως οι περισσότεροι άνθρωποι είδαν την κακοκαιρία της χώρας τους σαν μια ευκαιρία για ταξίδι κάπου πιο μακριά. Τώρα ο κ. Gerbeau περιμένει το καλοκαίρι και το Φθινόπωρο για να αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών του.
Αρχικά το Dome είχε σχεδιαστεί για μια προσωρινή κατασκευή για την αλλαγή από το 1999 στο 2000, αλλά τελικά αποφασίστηκε να γίνει μόνιμη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top