Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΌλο και περισσότεροι Έλληνες τουρίστες στο Βελιγράδι

Όλο και περισσότεροι Έλληνες τουρίστες στο Βελιγράδι

ΑΠΟΣΤΟΛΗ PHILOXENIA: Την πόλη του πολιτισμού, των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, το Βελιγράδι επισκέπτονται κάθε χρόνο όλοκαι περισσότεροι Έλληνες, όπως ανακοινώθηκε στα πλαίσια συνέντευξης τύπου του Οργανισμού Τουρισμού Βελιγραδίου κατά […]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ PHILOXENIA: Την πόλη του πολιτισμού, των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, το Βελιγράδι επισκέπτονται κάθε χρόνο όλο<...>και περισσότεροι Έλληνες, όπως ανακοινώθηκε στα πλαίσια συνέντευξης τύπου του Οργανισμού Τουρισμού Βελιγραδίου κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Philoxenia. Ειδικότερα, κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους ο αριθμός των Ελλήνων τουριστών στο Βελιγράδι παρουσιάστηκε αυξημένος κατά 33%, σε σχέση με πέρσι. Παράλληλα, αυξημένος εμφανίστηκε και ο αριθμό των διανυκτερεύσεων (30%).

Το Βελιγράδι, που πάντοτε αποτελούσε σταυροδρόμι σημαντικών ευρωπαϊκών δρόμων, διαθέτει 40 ξενοδοχεία με περίπου 6.500 κλίνες, ενώ κάθε χρόνο φιλοξενεί πολυάριθμα διεθνή και εγχώρια συνέδρια και εκθέσεις.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Βελιγράδι σήμερα έχει περίπου 2 εκατομμύρια κατοίκους και αποτελεί μια πολυεθνική κοινωνία, όπου υφίστανται όλες οι θρησκείες, γεγονός που κάνει τους τουρίστες να νιώθουν άνετα κατά την παραμονή τους στη πόλη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024