Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
21η Philoxenia - Οργανισμός Τουρισμού Βελιγραδίου

Όλο και περισσότεροι Έλληνες τουρίστες στο Βελιγράδι

Μιχάλης Βερύκιος - 08 Νοέμβριος 2005, 00:00

ΑΠΟΣΤΟΛΗ PHILOXENIA: Την πόλη του πολιτισμού, των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, το Βελιγράδι επισκέπτονται κάθε χρόνο όλο<...>

και περισσότεροι Έλληνες, όπως ανακοινώθηκε στα πλαίσια συνέντευξης τύπου του Οργανισμού Τουρισμού Βελιγραδίου κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Philoxenia. Ειδικότερα, κατά την περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους ο αριθμός των Ελλήνων τουριστών στο Βελιγράδι παρουσιάστηκε αυξημένος κατά 33%, σε σχέση με πέρσι. Παράλληλα, αυξημένος εμφανίστηκε και ο αριθμό των διανυκτερεύσεων (30%).

Το Βελιγράδι, που πάντοτε αποτελούσε σταυροδρόμι σημαντικών ευρωπαϊκών δρόμων, διαθέτει 40 ξενοδοχεία με περίπου 6.500 κλίνες, ενώ κάθε χρόνο φιλοξενεί πολυάριθμα διεθνή και εγχώρια συνέδρια και εκθέσεις.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Βελιγράδι σήμερα έχει περίπου 2 εκατομμύρια κατοίκους και αποτελεί μια πολυεθνική κοινωνία, όπου υφίστανται όλες οι θρησκείες, γεγονός που κάνει τους τουρίστες να νιώθουν άνετα κατά την παραμονή τους στη πόλη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top