Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου

ACTA: Κίνδυνος κατάρρευσης του κυπριακού τουρισμού χωρίς τις Κυπριακές Αερογραμμές

Δώρα Σγάρτσου - 10 November 2005, 00:00

Προειδοποίηση ότι ο κυπριακός τουρισμός θα καταρρεύσει σε περίπτωση κλεισίματος των Κυπριακών Αερογραμμών, απηύθυνε, με προχτεσινή του ανακοίνωση,<...>

ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου - ACTA.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με δημοσίευμα του `Πολίτη`, οι τουριστικοί πράκτορες του τόπου παρακολουθούν με ιδιαίτερη αγωνία τις εξελίξεις που αφορούν τις Κ.Α., με την προσδοκία ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαφύλαξη του κρατικού αερομεταφορέα.

”Με τη συνεργασία, συνεχίζει η ανακοίνωση, ”όλων των εμπλεκομένων, κράτους, διοίκησης και προσωπικού της εταιρίας, θα εξευρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κρατικός αερομεταφορέας και είναι τώρα ο χρόνος να προωθηθούν ρυθμίσεις που θα καταστήσουν τις Κ.Α. επικερδείς, βιώσιμες και λειτουργικές, στα πλαίσια των κανόνων της αγοράς”. Και η ανακοίνωση κλείνει, υπογραμμίζοντας ότι ”ο τομέας των αεροσυγκοινωνιών, στην περίπτωση της Κύπρου είναι εκ των ων ουκ άνευ, και στα πλαίσια αυτά ο τομέας αυτός θα καταρρεύσει χωρίς κατ` εξοχήν συμβολή των Κ.Α.”.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από χτες συνεχίζεται ο διάλογος συντεχνιών και διοίκησης των Κυπριακών Αερογραμμών για την σωτηρία του κυπριακού αερομεταφορέα, καθώς μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει η Ε.Ε. να έχει ενημερωθεί για τις πιθανές αλλαγές στο σχέδιο αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top