Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςACTA: Κίνδυνος κατάρρευσης του κυπριακού τουρισμού χωρίς τις Κυπριακές Αερογραμμές

ACTA: Κίνδυνος κατάρρευσης του κυπριακού τουρισμού χωρίς τις Κυπριακές Αερογραμμές

Προειδοποίηση ότι ο κυπριακός τουρισμός θα καταρρεύσει σε περίπτωση κλεισίματος των Κυπριακών Αερογραμμών, απηύθυνε, με προχτεσινή του ανακοίνωση,ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου – ACTA. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με […]

Προειδοποίηση ότι ο κυπριακός τουρισμός θα καταρρεύσει σε περίπτωση κλεισίματος των Κυπριακών Αερογραμμών, απηύθυνε, με προχτεσινή του ανακοίνωση,<...>ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου – ACTA.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με δημοσίευμα του `Πολίτη`, οι τουριστικοί πράκτορες του τόπου παρακολουθούν με ιδιαίτερη αγωνία τις εξελίξεις που αφορούν τις Κ.Α., με την προσδοκία ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαφύλαξη του κρατικού αερομεταφορέα.

“Με τη συνεργασία, συνεχίζει η ανακοίνωση, “όλων των εμπλεκομένων, κράτους, διοίκησης και προσωπικού της εταιρίας, θα εξευρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κρατικός αερομεταφορέας και είναι τώρα ο χρόνος να προωθηθούν ρυθμίσεις που θα καταστήσουν τις Κ.Α. επικερδείς, βιώσιμες και λειτουργικές, στα πλαίσια των κανόνων της αγοράς”. Και η ανακοίνωση κλείνει, υπογραμμίζοντας ότι “ο τομέας των αεροσυγκοινωνιών, στην περίπτωση της Κύπρου είναι εκ των ων ουκ άνευ, και στα πλαίσια αυτά ο τομέας αυτός θα καταρρεύσει χωρίς κατ` εξοχήν συμβολή των Κ.Α.”.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από χτες συνεχίζεται ο διάλογος συντεχνιών και διοίκησης των Κυπριακών Αερογραμμών για την σωτηρία του κυπριακού αερομεταφορέα, καθώς μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει η Ε.Ε. να έχει ενημερωθεί για τις πιθανές αλλαγές στο σχέδιο αναδιάρθρωσης των Κυπριακών Αερογραμμών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024