Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Έντυπο για το Συνεδριακό Τουρισμό από την ΝΕΤΠ της Νομαρχίας Αθήνας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 November 2005, 00:00

Με θέμα την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών για τη δημιουργία εντύπου για το Συνεδριακό Τουρισμό συνεδρίασε πρόσφατα η Νομαρχιακή Επιτροπή<...>

Τουριστικής Προβολής (ΝΕΤΠ) της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας, στην οποία συμμετέχει ως τακτικό μέλος η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής. Να σημειωθεί ότι η δημιουργία του παραπάνω εντύπου ανήκει στο πρόγραμμα δράσεων τουριστικής προβολής της Νομαρχίας για το έτος 2005.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΞΑ, κατά τη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν προτάσεις του ACVB και της Νομαρχίας σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές και τα περιεχόμενα του υπό έκδοση εντύπου, ενώ αποφασίστηκε και η σύσταση ειδικής επιτροπής, απαρτιζόμενης από ορισμένα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα οποία θα αποφασίσουν την τελική μορφή του δημιουργικού.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι η Νομαρχία Αθηνών διαθέτει το ποσό των 46.000 ευρώ για δράσεις τουριστικής προβολής, ποσό το οποίο συμπληρώνεται με επιπλέον 46.000 ευρώ από τον Ε.Ο.Τ., βάσει σχετικού Νόμου περί λειτουργίας ΝΕΤΠ. Σύνολο δηλαδή 92.000 ευρώ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top