Τελευταία νέα
ΑρχικήΜε ελληνικό ενδιαφέρον η atb ‘99

Με ελληνικό ενδιαφέρον η atb ‘99

Από 24 έως 26 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Ίνσμπουργκ της επαρχίας του Τυρόλου στην Αυστρία η 24η επαγγελματική τουριστική έκθεση “austrian travel business”. Η έκθεση απευθύνεται αυστηρά σε επαγγελματίες και λειτουργεί […]

Από 24 έως 26 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Ίνσμπουργκ της επαρχίας του Τυρόλου στην Αυστρία η 24η επαγγελματική τουριστική έκθεση<.> “austrian travel business”. Η έκθεση απευθύνεται αυστηρά σε επαγγελματίες και λειτουργεί με το σύστημα των προκαθορισμένων ραντεβού. H atb γίνεται, εκ περιτροπής μία χρονιά στην Βιέννη, και μία χρονιά σε μια άλλη πόλη της Αυστρίας.
Για τους Έλληνες τουριστικούς πράκτορες που ειδικεύονται στην Αυστρία η έκθεση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσαν ο κύριος και η κυρία Μπαλακάκη από το Balakakis Travel και η κυρία Ιωάννα Αθανασοπούλου από το Zygos Travel.
Την ελληνική αποστολή την συντόνισε η κυρία Γιοχάνα Μηλαίου από την αεροπορική εταιρία της Αυστρίας, Austrian Airlines.
Στις καινοτομικές ενέργειες των οργανωτών της έκθεσης είναι η διοργάνωση των “Hospitality Suites”. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της έκθεσης μετά το τέλος των εργασιών οργανωμένοι σε γκρουπ επισκέφθηκαν ξενοδοχεία, εστιατόρια, και βραδιές οργανωμένες από διάφορες τουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες τους παρουσίαζαν το προϊόν τους και την κουζίνα τους.
Ο διευθυντής της atb κ. Hans Dichtl, μας ανέφερε ότι τη φετινή έκθεση επισκέφθηκαν 900 αγοραστές και 100 δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο, καθώς και 100 δημοσιογράφοι από την Αυστρία. Από την άλλη μεριά, υπήρχαν 1.072 εκθέτες δημιουργώντας έτσι καλή ισορροπία μεταξύ εκθετών και επισκεπτών. Η γενική ατμόσφαιρα της έκθεσης ήταν καλή και το γεγονός ότι πολλοί αγοραστές επέλεξαν τις προ-εκθεσιακές εκδηλώσεις και εκδρομές, θεωρήθηκε από του διοργανωτές μεγάλη επιτυχία.
Η ιδέα της εκ περιτροπής λειτουργίας της έκθεσης κάθε δεύτερη χρονιά στην Βιέννη, και τις υπόλοιπες φορές σε μία πόλη της Αυστρίας έχει εφαρμοσθεί με επιτυχία τα τελευταία χρόνια με σκοπό την τόνωση της επαρχίας της Αυστρίας, όπως μας δήλωσε ο κ. Dichtl.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024