Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρες`Ανοιγμα στην αγορά της Κύπρου πραγματοποιεί με νέα συνεργασία η RCI

`Ανοιγμα στην αγορά της Κύπρου πραγματοποιεί με νέα συνεργασία η RCI

Σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρία Vesta Vacations, του Ομίλου Λεπτού, που δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης ακινήτωνκαι ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προέβη πρόσφατα η RCI, το μεγαλύτερο Club παροχής […]

Σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρία Vesta Vacations, του Ομίλου Λεπτού, που δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων<...>και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προέβη πρόσφατα η RCI, το μεγαλύτερο Club παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο, με στόχο να συνενωθούν και να προσφέρουν διακοπές με χρονομεριστική μίσθωση στην Κύπρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) θεωρεί τη χρονομεριστική μίσθωση μοχλό ανάπτυξης του τουρισμού στο νησί.

Ο κ. Preben Vestdam, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της RCI Ευρώπης & Μέσης Ανατολής, δήλωσε σχετικά τα εξής: “Η Κύπρος κερδίζει συνεχώς έδαφος ως ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών, και ως μια κύρια αγορά ανάπτυξης για τον τομέα της χρονομεριστικής μίσθωσης. Η συμφωνία αυτή αποτελεί σημαντικό σταθμό. Το όνομα του Ομίλου Λεπτού είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας στην Κύπρο και η κίνηση αυτή αποτελεί ένα δυναμικό ξεκίνημα προς την κατεύθυνση αυτή”.

Να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Λεπτού, συμπεριέλαβε το πρώτο ξενοδοχειακό συγκρότημα χρονομεριστικής μίσθωσης στο δίκτυο ανταλλαγών της RCI (το Paphos Gardens), ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει την προώθηση του Vesta Vacation Club. Η RCI θα αναλάβει εκ μέρους του Vesta Vacation Club, την παροχή στα μέλη του όλης της γκάμας των ταξιδιωτικών υπηρεσιών και ανταλλαγών διακοπών. Το Paphos Gardens αποτελεί το πρώτο ξενοδοχειακό συγκρότημα του club, ενώ σταδιακά θα ακολουθήσουν κι άλλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα του Ομίλου Λεπτού στην Κύπρο.

Ο κ. Παντελής Λεπτός, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing στον Όμιλο Λεπτού σχολίασε τη νέα αυτή συνεργασία, λέγοντας ότι “βρισκόμαστε στην πλεονεκτική θέση να είμαστε εκ των πρωτοπόρων, που παρέχουν δυνατότητα διακοπών με χρονομεριστική μίσθωση στην Κύπρο. Διαθέτουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων και τον τουρισμό και σε συνδυασμό με την εμπειρία της RCI στον τομέα της χρονομεριστικής μίσθωσης, πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Με την RCI στο πλευρό μας στοχεύουμε στην εδραίωση του θεσμού της χρονομεριστικής μίσθωσης στην Κύπρο, ως μια αξιόπιστη και ποιοτική λύση διακοπών”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024