Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

`Ανοιγμα στην αγορά της Κύπρου πραγματοποιεί με νέα συνεργασία η RCI

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Νοέμβριος 2005, 00:00

Σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρία Vesta Vacations, του Ομίλου Λεπτού, που δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων<...>

και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προέβη πρόσφατα η RCI, το μεγαλύτερο Club παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο, με στόχο να συνενωθούν και να προσφέρουν διακοπές με χρονομεριστική μίσθωση στην Κύπρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) θεωρεί τη χρονομεριστική μίσθωση μοχλό ανάπτυξης του τουρισμού στο νησί.

Ο κ. Preben Vestdam, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της RCI Ευρώπης & Μέσης Ανατολής, δήλωσε σχετικά τα εξής: “Η Κύπρος κερδίζει συνεχώς έδαφος ως ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών, και ως μια κύρια αγορά ανάπτυξης για τον τομέα της χρονομεριστικής μίσθωσης. Η συμφωνία αυτή αποτελεί σημαντικό σταθμό. Το όνομα του Ομίλου Λεπτού είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας στην Κύπρο και η κίνηση αυτή αποτελεί ένα δυναμικό ξεκίνημα προς την κατεύθυνση αυτή”.

Να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Λεπτού, συμπεριέλαβε το πρώτο ξενοδοχειακό συγκρότημα χρονομεριστικής μίσθωσης στο δίκτυο ανταλλαγών της RCI (το Paphos Gardens), ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει την προώθηση του Vesta Vacation Club. Η RCI θα αναλάβει εκ μέρους του Vesta Vacation Club, την παροχή στα μέλη του όλης της γκάμας των ταξιδιωτικών υπηρεσιών και ανταλλαγών διακοπών. Το Paphos Gardens αποτελεί το πρώτο ξενοδοχειακό συγκρότημα του club, ενώ σταδιακά θα ακολουθήσουν κι άλλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα του Ομίλου Λεπτού στην Κύπρο.

Ο κ. Παντελής Λεπτός, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing στον Όμιλο Λεπτού σχολίασε τη νέα αυτή συνεργασία, λέγοντας ότι “βρισκόμαστε στην πλεονεκτική θέση να είμαστε εκ των πρωτοπόρων, που παρέχουν δυνατότητα διακοπών με χρονομεριστική μίσθωση στην Κύπρο. Διαθέτουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων και τον τουρισμό και σε συνδυασμό με την εμπειρία της RCI στον τομέα της χρονομεριστικής μίσθωσης, πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Με την RCI στο πλευρό μας στοχεύουμε στην εδραίωση του θεσμού της χρονομεριστικής μίσθωσης στην Κύπρο, ως μια αξιόπιστη και ποιοτική λύση διακοπών”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top