Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συνέδριο με θέμα τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα

Θοδωρής Κουμέλης - 15 Νοέμβριος 2005, 00:00

Τη διοργάνωση Συνεδρίου, με τη συνεργασία της εφημερίδας `New York Times`, μέσα στην επόμενη χρονιά και με στόχο την περαιτέρω προβολή<...>

του ελληνικού τουρισμού, ανακοίνωσε ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στο 7ο Επενδυτικό Συνέδριο, που διοργάνωσε την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2005, η εταιρία `Capital Link` στη Νέα Υόρκη, με τη συνεργασία του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Η.Π.Α. - Ελλάδας, άλλων φορέων και με θέμα `Η Ελλάδα σε μία νέα εποχή: Επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες και η ανάπτυξη της ΝΑ Ευρώπης`.

Ειδικότερα, στην ομιλία του, ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε στα `σημαντικά άλματα` που έχουν γίνει μέσα στο 2005, ενώ όπως υπογράμμισε ο τουρισμός είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο, που χρειάζεται συνεχή παρακολούθηση και προσαρμοστικότητα”.

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην `τουριστική διπλωματία`, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “χαράσσουμε και εφαρμόζουμε μια σύγχρονη όσο και έγκαιρη πολιτική επικοινωνίας και προβολής μέσα και έξω από την Ελλάδα, σε σημεία του κόσμου στην καρδιά των νέων αναδυόμενων αγορών, όπου απουσίαζε η χώρα μας στο παρελθόν”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου ήταν ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, ενώ μίλησαν εκτός από τον κ. Αβραμόπουλο, ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης, κ. Πάνος Λειβαδάς, καθώς και αρκετά στελέχη δημοσίων οργανισμών και ιδιωτικών εταιριών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top