Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕκδήλωση για τους μικρούς φίλους του Δον Κιχώτη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
Αεροδρόμια

Εκδήλωση για τους μικρούς φίλους του Δον Κιχώτη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Ένα διαφορετικό ταξίδι περιμένει τα παιδιά την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, στο αεροδρόμιο `Ελευθέριος Βενιζέλος`, καθώς σε συνεργασίαμε τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και το Ινστιτούτο Cervantes, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών φιλοξενεί στο […]

Ένα διαφορετικό ταξίδι περιμένει τα παιδιά την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, στο αεροδρόμιο `Ελευθέριος Βενιζέλος`, καθώς σε συνεργασία<…>με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και το Ινστιτούτο Cervantes, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών φιλοξενεί στο επίπεδο Αναχωρήσεων του Κεντρικού Αεροσταθμού την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου `Δον Κιχώτης` του Μιγκέλ ντε Θερβάντες, σε διασκευή της Μαρίας Αγγελίδου.

Η παρουσίαση θα γίνει με αφορμή τα 400 χρόνια από την πρώτη έκδοση του βιβλίου. Στο πνεύμα της εποχής του Θερβάντες, οι μικροί φίλοι του βιβλίου θα απολαύσουν μουσική από την πατρίδα του μεγάλου συγγραφέα, θα θαυμάσουν την υπέροχη εικονογράφηση του βιβλίου από τον Βασίλεβ Σβετλίν και θα παρακολουθήσουν ένα απόσπασμα της θεατρικής παράστασης `Δον Κιχώτης` από το Θέατρο της Κούκλας.

Αγκαλιάζοντας ακόμη μία πολιτιστική δραστηριότητα με πολλή αγάπη για το παιδί, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών αυτή τη φορά θα καλωσορίσει, μαζί με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και το Ινστιτούτο Cervantes, τους μικρούς φίλους του βιβλίου σε ένα `ταξίδι` που τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν στο χώρο του αεροδρομίου, ένα χώρο όπου καθημερινά συνδέονται άνθρωποι και πολιτισμοί.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η παρουσίαση του βιβλίου `Δον Κιχώτης` είναι η δεύτερη μιας σειράς εκδηλώσεων για παιδιά που συνδιοργανώνει φέτος ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024