Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΞεκίνησαν τα δρομολόγια της easyCruise στην Καραϊβική

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια της easyCruise στην Καραϊβική

Το πρώτο δρομολόγιο της easyCruise στην Καραϊβική πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2005, με τον κ. Στέλιο Χατζηιωάννουνα καλωσορίζει προσωπικά τους πρώτους επιβάτες του πλοίου easyCruiseOne, μεταξύ των οποίων […]

Το πρώτο δρομολόγιο της easyCruise στην Καραϊβική πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2005, με τον κ. Στέλιο Χατζηιωάννου<...>να καλωσορίζει προσωπικά τους πρώτους επιβάτες του πλοίου easyCruiseOne, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Sir Richard Branson, ιδρυτής της Virgin, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει τα βήματα του κ. Χατζηιωάννου και θα επεκταθεί στο χώρο της κρουαζιέρας.

Μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδο της easyCruise στην Γαλλική και Ιταλική Ριβιέρα, το πλοίο easyCruiseOne θα πραγματοποιεί δρομολόγια στα νερά του Ατλαντικού έως και τις 26 Απριλίου 2006, ενώ τα λιμάνια που επισκέπτεται είναι τα ακόλουθα:

  • Bridgetown στα Barbados
  • Kingstown στο St. Vincent
  • Fort de France στη Martinique
  • Bequia στις Grenadines

  • St. George στη Grenada
  • Castries στη St. Lucia


Η easyCruise είναι η πρώτη εταιρία στο χώρο της κρουαζιέρας που απευθύνεται σε νεανικό κοινό. Ο μέσος όρος ηλικίας των επιβατών της για το καλοκαίρι του 2005 διαμορφώθηκε στα 32 έτη, κατά 20 χρόνια χαμηλότερα από το μέσο όρο ηλικίας επιβατών του κλάδου.

Η easyCruise προσέλκυσε νέους ανθρώπους εισάγοντας σημαντικές καινοτομίες στο χώρο της κρουαζιέρας, καθώς σε αντίθεση με τα συμβατικά κρουαζιερόπλοια, το easyCruiseOne παραμένει στο λιμάνι κάθε βράδυ, έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν να επισκεφθούν τις αντίστοιχες πόλεις και να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή.

Επιπλέον, οι επιβάτες μπορούν να επιβιβαστούν όπου και όποτε αυτοί επιλέξουν, με μόνο περιορισμό τις 2 βραδιές σαν ελάχιστη διανυκτέρευση και τις 14 βραδιές ως μέγιστη διαμονή. Μάλιστα, τα long weekends ήταν μια πολύ δημοφιλής επιλογή για τους επιβάτες της Μεσογείου. Οι επιβάτες της Καραϊβικής, λόγω του χρόνου και του κόστους που απαιτείται για να φθάσουν στην περιοχή, προβλέπεται να κάνουν κράτηση για μία εβδομάδα ή και περισσότερο. Ως αποτέλεσμα, ο μέσος όρος ηλικίας των επιβατών της easyCruise της Καραϊβικής για την περίοδο 05/06 είναι προς το παρόν τα 38 έτη, αντικατοπτρίζοντας ένα πιο ώριμο ηλικιακά κοινό που έχει την οικονομική δυνατότητα για μια πτήση στην Καραϊβική.

Καθώς η νυχτερινή ζωή στην Καραϊβική ξεκινά αλλά και τελειώνει νωρίτερα απ` ότι στη Μεσόγειο, οι επιβάτες του easyCruiseOne κατά τη χειμερινή περίοδο θα επιστρέφουν στο πλοίο μέχρι τα μεσάνυχτα. Το πλοίο θα ταξιδεύει κατά τη διάρκεια της νύχτας και θα φθάνει στον επόμενο προορισμό κατά τις 10.00 το επόμενο πρωί.

Το easyCruiseOne φιλοξενεί 170 επιβάτες και 54 μέλη πληρώματος. Διαθέτει 4 σουίτες με παράθυρο και μπαλκόνι, 75 δίκλινες καμπίνες, εκ των οποίων οι 6 διαθέτουν παράθυρο, και 7 τετράκλινες καμπίνες. Το πλοίο διαθέτει επίσης το Cafe Ritazza, το American-style Sports Bar με μουσική από DJ, Jacuzzi και bar στο κατάστρωμα και ένα γυμναστήριο.

Οι κρατήσεις για τη χειμερινή περίοδο 05/06 στην Καραϊβική έχουν γίνει μέχρι στιγμής από Αμερικανούς (50%), `Αγγλους (30%) και από διάφορες άλλες εθνικότητες.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι κρατήσεις για τα δρομολόγια της easyCruise στην Καραϊβική γίνονται μέσω του site της εταιρίας, καθώς και μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων, ενώ είναι η πρώτη φορά που μια εταιρία του Ομίλου easyGroup διαθέτει τα προϊόντα της μέσω τρίτων και όχι αποκλειστικά μέσω internet. Η διαφοροποίηση αυτή κρίθηκε απαραίτητη, κατά την εταιρία, αφού οι πράκτορες είναι συχνά σε θέση να προσφέρουν καλύτερες τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια για την Καραϊβική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024