Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Για ξεπούλημα της Ολυμπιακής με τη στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατηγορεί την Κυβέρνηση ο Συνασπισμός

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Νοέμβριος 2005, 00:00

”`Αγονος δεν απέβη άλλος ένας διαγωνισμός για την εκποίηση της Ολυμπιακής. Το πλέον άγονο είναι ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ.,<...>

με τη στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., επιμένει να βρει τρόπους να ξεπουλήσει με άλλη μορφή την Ολυμπιακή σε ιδιωτικά συμφέροντα”, υπογραμμίζει σε προχτεσινή του ανακοίνωση ο Συνασπισμός.

“Και αυτό παρά την αντίθετη βούληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που επιθυμεί να υπάρξει μια δημόσια και ανασυγκροτημένη Ολυμπιακή, η οποία θα επιτελεί αποτελεσματικά τον αναντικατάστατο εθνικό και κοινωνικό της ρόλο”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από την άλλη, “βέβαιη την περαιτέρω δραματική συρρίκνωση της υπό ιδιωτικοποίηση `Ολυμπιακής` και την απομάκρυνση μεγάλου και απροσδιόριστου αριθμού εργαζομένων από αυτή” θεώρησε σε δηλώσεις του ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης μέλος της Π.Γ. του Συνασπισμού και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής πολιτικής του κόμματος, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις των κ.κ. Αλογοσκούφη και Λιάπη για το μέλλον της Ολυμπιακής.

“Οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης ότι θα διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι απολύτως παραπλανητικοί σημείωσε, προσθέτοντας πως “είναι βέβαιον ότι οι εργαζόμενοι, τόσο αυτοί που θα παραμείνουν στην εταιρία όσο και εκείνοι που θα υποχρεωθούν να φύγουν, θα δουν να κατακρεουργούνται τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα, ενώ θα επέλθει μεγάλη επιβάρυνση στο ΙΚΑ”.

“Ο Συνασπισμός υπογραμμίζει ότι τα κυβερνητικά σχέδια για το μέλλον της `Ολυμπιακής` έρχονται σε πλήρη και ριζική αντίθεση με την θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, που επιθυμεί την διατήρηση και την ανασυγκρότηση του εθνικού μας αερομεταφορέα. Η χώρα χρειάζεται μια δημόσια `Ολυμπιακή Αεροπορία`, η οποία θα λειτουργεί μακριά από κομματικούς και πελατειακούς εναγκαλισμούς, ικανή να αναβαθμίσει τον εθνικό και κοινωνικό της προσανατολισμό και να διαφυλάξει τον αναντικατάστατο ρόλο της στην ασφάλεια των πτήσεων”, κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.

|
Share |
Σχετικά θέματα:
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top