Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΓια ξεπούλημα της Ολυμπιακής με τη στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατηγορεί την Κυβέρνηση ο Συνασπισμός

Για ξεπούλημα της Ολυμπιακής με τη στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατηγορεί την Κυβέρνηση ο Συνασπισμός

“`Αγονος δεν απέβη άλλος ένας διαγωνισμός για την εκποίηση της Ολυμπιακής. Το πλέον άγονο είναι ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ.,με τη στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., επιμένει να βρει τρόπους να ξεπουλήσει […]

“`Αγονος δεν απέβη άλλος ένας διαγωνισμός για την εκποίηση της Ολυμπιακής. Το πλέον άγονο είναι ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ.,<...>με τη στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., επιμένει να βρει τρόπους να ξεπουλήσει με άλλη μορφή την Ολυμπιακή σε ιδιωτικά συμφέροντα”, υπογραμμίζει σε προχτεσινή του ανακοίνωση ο Συνασπισμός.

“Και αυτό παρά την αντίθετη βούληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που επιθυμεί να υπάρξει μια δημόσια και ανασυγκροτημένη Ολυμπιακή, η οποία θα επιτελεί αποτελεσματικά τον αναντικατάστατο εθνικό και κοινωνικό της ρόλο”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από την άλλη, “βέβαιη την περαιτέρω δραματική συρρίκνωση της υπό ιδιωτικοποίηση `Ολυμπιακής` και την απομάκρυνση μεγάλου και απροσδιόριστου αριθμού εργαζομένων από αυτή” θεώρησε σε δηλώσεις του ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης μέλος της Π.Γ. του Συνασπισμού και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής πολιτικής του κόμματος, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις των κ.κ. Αλογοσκούφη και Λιάπη για το μέλλον της Ολυμπιακής.

“Οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης ότι θα διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι απολύτως παραπλανητικοί σημείωσε, προσθέτοντας πως “είναι βέβαιον ότι οι εργαζόμενοι, τόσο αυτοί που θα παραμείνουν στην εταιρία όσο και εκείνοι που θα υποχρεωθούν να φύγουν, θα δουν να κατακρεουργούνται τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα, ενώ θα επέλθει μεγάλη επιβάρυνση στο ΙΚΑ”.

“Ο Συνασπισμός υπογραμμίζει ότι τα κυβερνητικά σχέδια για το μέλλον της `Ολυμπιακής` έρχονται σε πλήρη και ριζική αντίθεση με την θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, που επιθυμεί την διατήρηση και την ανασυγκρότηση του εθνικού μας αερομεταφορέα. Η χώρα χρειάζεται μια δημόσια `Ολυμπιακή Αεροπορία`, η οποία θα λειτουργεί μακριά από κομματικούς και πελατειακούς εναγκαλισμούς, ικανή να αναβαθμίσει τον εθνικό και κοινωνικό της προσανατολισμό και να διαφυλάξει τον αναντικατάστατο ρόλο της στην ασφάλεια των πτήσεων”, κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024