Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕξαπλώνεται το δίκτυο των τουρκικών αερογραμμών

Εξαπλώνεται το δίκτυο των τουρκικών αερογραμμών

Με βάση συμφωνία που υπέγραψαν στη Νέα Υόρκη οι υπουργοί Εξωτερικών των Η.Π.Α. κ. Μαντλίν Ολμπράϊτ και της Τουρκίας κ. Ισμαήλ Τζεμ, το δίκτυο της Turkish Airlines εξαπλώνεται σε δέκα […]

Με βάση συμφωνία που υπέγραψαν στη Νέα Υόρκη οι υπουργοί Εξωτερικών των Η.Π.Α. κ. Μαντλίν Ολμπράϊτ και της Τουρκίας κ. Ισμαήλ Τζεμ, το δίκτυο της Turkish Airlines<.><...> εξαπλώνεται σε δέκα μεγάλα αεροδρόμια των Η.Π.Α.
Η συμφωνία, που φέρει το όνομα "Ανοιχτοί Ουρανοί", δίνει τη δυνατότητα στην Turkish Airlines, ΤΗΥ, αλλά και σε αμερικανικές αεροπορικές εταιρίες να έχουν πρόσβαση στον προορισμό που επιλέγουν.
Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, οι διαπραγματεύσεις για τη σύναψη της εν λόγω συμφωνίας έγιναν μεταξύ 20 και 22 Μαρτίου στην Ουάσιγκτον και δεδομένου του γεγονότος ότι η Turkish Airlines βρίσκεται σε πορεία ιδιωτικοποίησης, η συμφωνία προβλέπει μια μεταβατική περίοδο τριών ετών.
Στον πρώτο χρόνο της μεταβατικής περιόδου, η Turkish Airlines θα μπορεί να εκτελεί δρομολόγια μόνο προς Νέα Υόρκη, Σικάγο και Μαϊάμι, αλλά θα έχουν πρόσβαση σε άλλα επτά σημεία μέσα στις Η.Π.Α. σε συνεργασία με την American Airlines. Τη δεύτερη χρονιά η ΤΗΥ θα έχει πρόσβαση σε δεκαπέντε συνολικά σημεία μέσω της συνεργασίας της με τις αμερικανικές εταιρίες, ενώ την τρίτη χρονιά θα πετά προς πέντε σημεία και θα έχει πρόσβαση συνολικά σε είκοσι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024