Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εξαπλώνεται το δίκτυο των τουρκικών αερογραμμών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Μάιος 2000, 00:00

Με βάση συμφωνία που υπέγραψαν στη Νέα Υόρκη οι υπουργοί Εξωτερικών των Η.Π.Α. κ. Μαντλίν Ολμπράϊτ και της Τουρκίας κ. Ισμαήλ Τζεμ, το δίκτυο της Turkish Airlines<.><...>

εξαπλώνεται σε δέκα μεγάλα αεροδρόμια των Η.Π.Α.
Η συμφωνία, που φέρει το όνομα "Ανοιχτοί Ουρανοί", δίνει τη δυνατότητα στην Turkish Airlines, ΤΗΥ, αλλά και σε αμερικανικές αεροπορικές εταιρίες να έχουν πρόσβαση στον προορισμό που επιλέγουν.
Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, οι διαπραγματεύσεις για τη σύναψη της εν λόγω συμφωνίας έγιναν μεταξύ 20 και 22 Μαρτίου στην Ουάσιγκτον και δεδομένου του γεγονότος ότι η Turkish Airlines βρίσκεται σε πορεία ιδιωτικοποίησης, η συμφωνία προβλέπει μια μεταβατική περίοδο τριών ετών.
Στον πρώτο χρόνο της μεταβατικής περιόδου, η Turkish Airlines θα μπορεί να εκτελεί δρομολόγια μόνο προς Νέα Υόρκη, Σικάγο και Μαϊάμι, αλλά θα έχουν πρόσβαση σε άλλα επτά σημεία μέσα στις Η.Π.Α. σε συνεργασία με την American Airlines. Τη δεύτερη χρονιά η ΤΗΥ θα έχει πρόσβαση σε δεκαπέντε συνολικά σημεία μέσω της συνεργασίας της με τις αμερικανικές εταιρίες, ενώ την τρίτη χρονιά θα πετά προς πέντε σημεία και θα έχει πρόσβαση συνολικά σε είκοσι.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top