Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρεμιέρα του Convention & Visitors Bureau της Θεσσαλονίκης στις εκθέσεις τις Ευρώπης

Πρεμιέρα του Convention & Visitors Bureau της Θεσσαλονίκης στις εκθέσεις τις Ευρώπης

Την πρώτη επίσημη παρουσία του θα κάνει το Convention & Visitors Bureau της Θεσσαλονίκης, TCVB, στην τουριστική έκθεση της Γενεύης EIBTM που διοργανώνεται από τις 23-25 Μαΐου 2000. Ήδη από […]

Την πρώτη επίσημη παρουσία του θα κάνει το Convention & Visitors Bureau της Θεσσαλονίκη<.>ς, TCVB<.>, στην τουριστική έκθεση της<...> Γενεύης EIBTM που διοργανώνεται από τις 23-25 Μαΐου 2000.
Ήδη από τις αρχές του Απριλίου ξεκίνησε την λειτουργία του το κεντρικό γραφείο του Convention & Visitors Bureau της Θεσσαλονίκης υπό την διεύθυνση της κας Ελένης Μυλωνά.
Όπως ανέλυσε στο TDN η κ. Μυλωνά οι στόχοι του γραφείου είναι η ανάπτυξη διασυνδέσεων με διεθνείς οργανισμούς και ενώσεις στο χώρο του συνεδριακού τουρισμού, η έκδοση εντύπου -συνοπτικού προς το παρόν και αναλυτικού το Φθινόπωρο- και η αύξηση των μελών του.
Το συνοπτικό έντυπο θα κυκλοφορήσει στην έκθεση ΕΙΒΤΜ και θα περιέχει γενικές πληροφορίες για την Θεσσαλονίκη με έμφαση σε θέματα συνεδριακού τουρισμού.
Ήδη το TCVB ετοιμάζει το πλάνο με τις εκθέσεις που πρόκειται να συμμετέχει. Μεταξύ των μελλοντικών του σχεδίων είναι και η υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης στον χώρο της διοργάνωσης συνεδρίων, μιας και βασικός στόχος του TCVB είναι η ανάδειξη της Θεσσαλονίκης στις διεθνείς αγορές των συνεδρίων, των επαγγελματικών συναντήσεων, και των ταξιδιών κινήτρων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024