Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στόχο την αγορά των ομοφυλόφιλων τουριστών βάζει το Βερολίνο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Μάιος 2000, 00:00

Με το νέο έντυπο που πρόσφατα κυκλοφόρησε και παρουσιάζει ένα ουράνιο τόξο πάνω από την πύλη Brandenburg στο Βερολίνο<.> και<...>

ένα πολύχρωμο "Welcome to Berlin", η πρωτεύουσα της Γερμανίας λανσάρεται στις τουριστικές εκθέσεις των ΗΠΑ ως προορισμός για ομοφυλόφιλους τουρίστες.
Το φυλλάδιο έχει εκτυπωθεί από τον οργανισμό Berlin Tourismus Marketing GmbH, BTΜ, και αναμένεται να σταλεί σε χιλιάδες τουριστικούς πράκτορες.
Αυτή η έκδοση είναι συμπληρωματική της γενικής προσπάθειας που γίνεται από το Βερολίνο από την αρχή του χρόνου να προβληθεί ως προορισμός για ομοφυλόφιλους τουρίστες. Το φυλλάδιο περιέχει πληροφορίες για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται στο Βερολίνο, και γενικά ιστορικά γεγονότα που έχουν σχέση με την ομοφυλοφιλία. Το Βερολίνο έχει στενή σχέση με την ομοφυλοφιλία για περισσότερα από 100 χρόνια. Και σήμερα όμως προσφέρει ένα πλήθος από κέντρα διασκέδασης για ομοφυλόφιλους και θεωρείται το ιδανικό μέρος.
Τρία είναι τα μέρη του Βερολίνου που φημίζονται ως στέκια ομοφυλόφιλων, το Schonebergστο βόρειο μέρος, το Kreuzberg με πολύ πλούσια νυκτερινή ζωή, και το Prenzlauer Berg το οποίο είναι μέρος που προσφέρει διασκέδαση για νέους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top