Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΜετά την Καραϊβική σειρά έχει το Αιγαίο για τις κρουαζιέρες του Στέλιου

Μετά την Καραϊβική σειρά έχει το Αιγαίο για τις κρουαζιέρες του Στέλιου

Στην Καραϊβική θα συνεχίσει τις μοντέρνες κρουαζιέρες του για όλο το χειμώνα το πλοίο της easyCruise προσφέροντας τη δυνατότητα κυρίως στους νέους να `γευθούν` τη νέα τάση στις κρουαζιέρες που […]

Στην Καραϊβική θα συνεχίσει τις μοντέρνες κρουαζιέρες του για όλο το χειμώνα το πλοίο της easyCruise προσφέροντας τη δυνατότητα κυρίως<...> στους νέους να `γευθούν` τη νέα τάση στις κρουαζιέρες που έχει εισαγάγει το σκεπτικό της easyCruise.

Όπως δήλωσε σε χθεσινή του συνάντηση με δημοσιογράφους ο γνωστός πλέον εμπνευστής των easy Στέλιος Χατζηιωάννου, η προοπτική της δρομολόγησης πλοίου και στα ελληνικά νησιά εξετάζεται πολύ σοβαρά. “Στην περίπτωση που φτιάξουμε νέο πλοίο θα είμαστε έτοιμοι για το 2008, ενώ αν μετασκευάσουμε κάποιο θα μπορέσουμε να προσφέρουμε κρουαζιέρες στο Αιγαίο και το καλοκαίρι του 2007, είπε χαρακτηριστικά. “Αν τελικά πραγματοποιήσουμε αυτό το σχέδιο, το πλοίο μας θα φεύγει από κάποια μαρίνα της Αττικής, όπως ο Φλοίσβος ή ο Aλιμος και όχι από το λιμάνι του Πειραιά, διότι πιστεύουμε ότι η εμπειρία που δίνουμε στον επιβάτη μας πλησιάζει στην ιδέα του σκάφους ή του κότερου”, είπε ο Στέλιος Χατζηιωάννου.

Για να πετύχει κάτι τέτοιο ο Στέλιος πιστεύει ότι οι μισοί περίπου επιβάτες θα πρέπει να είναι Έλληνες, και το ταξίδι, που θα είναι 7 ήμερο, θα πρέπει να πραγματοποιείται στα νησιά των Κυκλάδων. “Σίγουρα θα συμπεριλάβουμε τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, μιας και είναι αγαπημένοι προορισμοί των νέων”, είπε.

Η easyCruise προσφέρει μια διαφοροποιημένη εμπειρία της κρουαζιέρας κυρίως στους νέους, αφού το μεγαλύτερο μερίδιο της πελατείας της είναι μεταξύ των 24 και 35 ετών, ενώ στις παραδοσιακές κρουαζιέρες όπως είναι γνωστό η μέση ηλικία είναι περίπου 45-50 ετών. “Η easyCruise είναι ο νέος τρόπος για να δουν τα νησιά οι νέοι”, τόνισε ο Στέλιος.

Στο πρώτο εξάμηνο της ζωής της η easyCruise κατάφερε να έχει πληρότητα 85% προσφέροντας κρουαζιέρα στην Ιταλική και Γαλλική Ριβιέρα, από 50 ευρώ το άτομο τη διανυκτέρευση. Η μεγαλύτερη αγορά της ήταν η Βρετανική, ενώ στην κρουαζιέρα της Καραϊβικής όπως είναι φυσικό θα είναι η αμερικάνικη αγορά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024