Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Τις δυνάμεις της με την iJΕΤ ενώνει η Carlson Wagonlit Travel

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Νοέμβριος 2005, 00:00

Συμφωνία μεταπώλησης των υπηρεσιών της iJET, πρωτοπόρου εταιρίας στην παροχή τεχνολογιών διαχείρισης επιχειρησιακού κινδύνου,<...>

υπέγραψε πριν λίγες μέρες η Carlson Wagonlit Travel (CWT), εταιρία που δραστηριοποιείται στα επαγγελματικά ταξίδια, με στόχο την παροχή αναβαθμισμένων προϊόντων και υπηρεσιών προστασίας και ασφαλείας των πελατών της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η CWT θα επεκτείνει την προσφορά υπηρεσιών της στον τομέα της προστασίας και ασφάλειας, προσφέροντας `εργαλεία` ειδικά σχεδιασμένα για τον έλεγχο του κινδύνου, της προετοιμασίας και προστασίας εκείνων, που ταξιδεύουν για επαγγελματικό σκοπό και θα αντιδρά στα περιστατικά που θέτουν τη ζωή των ταξιδιωτών σε κίνδυνο, 24 ώρες την μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Οι πελάτες που επιλέγουν τις νέες υπηρεσίες προστασίας και ασφαλείας της CWT, θα επωφεληθούν από το εύρος της κοινής προσφοράς της CWT και των Συστημάτων Πληροφοριών Πρόβλεψης Κινδύνου της iJET. Οι εταιρίες - πελάτες θα έχουν άμεση πρόσβαση σε ένα προηγμένο σύστημα παρακολούθησης του κινδύνου επί 24ώρου βάσεως και 7 ημέρες την εβδομάδα, αναφέροντας την προσωπική κατάσταση κινδύνου τους, καθώς και τη δυνατότητα επικοινωνίας μαζί τους.

Ο κ. Loren Brown, διευθυντής πληροφόρησης της CWT σε παγκόσμιο επίπεδο, είπε ότι “τα πρόσφατα γεγονότα παγκοσμίως πρόβαλαν την αναγκαιότητα για μια ολοκληρωμένη λύση στο θέμα της διαχείρισης κινδύνων κατά την διάρκεια των ταξιδίων. Είμαστε σίγουροι ότι το εξαιρετικό σύνολο υπηρεσιών της iJET θα βοηθήσει τους πελάτες μας να ανταποκριθούν ακόμα πιο αποτελεσματικά στα απρόβλεπτα γεγονότα του ταξιδιωτικού περιβάλλοντος στις μέρες μας”.

Ο κ. Marty Pfinsgraff, εκτελεστικός διευθυντής της iJET πρόσθεσε ότι, “είμαστε υπερήφανοι για την συνεργασία μας με την Carlson Wagonlit Travel. Η αφοσίωση τους στις υπηρεσίες ασφαλείας, η παράδοση στην ικανοποίηση των πελατών και το παγκόσμιο δίκτυο που κατέχουν είναι αξιοσημείωτα. Παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση στους πελάτες της CWT, είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε τους αντικειμενικούς σκοπούς τους για την διαχείριση κινδύνων και επειγόντων περιστατικών”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top