Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Κατειλημμένο από τους κατοίκους το λιμάνι της Τήλου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Νοέμβριος 2005, 00:00

Κατειλημμένο από τους κατοίκους του νησιού είναι από χτες, Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2005, το λιμάνι της Τήλου, εκφράζοντας κατά αυτό τον τρόπο<...>

τη διαμαρτυρία τους προς τον Υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Αριστοτέλη Παυλίδη, επειδή στην τελευταία προκήρυξη του Υπουργείου για τις άγονες γραμμές της Δωδεκανήσου δεν προβλέπεται η επιδότηση της τοπικής γραμμής Ρόδος - Τήλος και κατ` επέκταση του πλοίου `Sea Star`.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τους οι κάτοικοι του νησιού, αναφέρουν τα ακόλουθα:

“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις (προκήρυξη επιδοτούμενων γραμμών από το Υπουργείο Αιγαίου από την οποία λείπει η τοπική γραμμή Ρόδος - Τήλος) εμείς οι κάτοικοι της Τήλου αποφασίζουμε, αρνούμενοι να σβήσουμε από τον χάρτη και να πεθάνουμε, να προχωρήσουμε την Τρίτη 22-11-05 στην κατάληψη του λιμένα του νησιού προκειμένου να μην προσεγγίσει κανένα πλοίο έως ότου ικανοποιηθεί το αίτημά μας για: Επιδότηση του πλοίου της Τήλου `Sea Star` στην τοπική γραμμή Ρόδος - Τήλος.

Δεν εναντιωνόμαστε ούτε στην εταιρία GA Ferries που έχει επιδοτούμενη ΚΥΡΙΑ γραμμή, ούτε στην εταιρία `Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή`, ούτε σε οποιαδήποτε εταιρία ΚΥΡΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ που προσεγγίζει το νησί μας. Όλες οι εταιρίες ασφαλώς μας εξυπηρετούν.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΑΣ”.

Στο πλευρό των κατοίκων, όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα, τάσσεται τόσο ο δήμαρχος του νησιού, κ. Τάσος Αλιφέρης, όσο και ο Νομάρχης Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Mαχαιρίδης και ο δήμαρχος Pοδίων κ. Γιώργος Γιαννόπουλος, ως πρόεδρος της TEΔK Δωδεκανήσου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top