Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠαρατείνεται η συμφωνία συνεργασίας της Amadeus και του lastminute.com

Παρατείνεται η συμφωνία συνεργασίας της Amadeus και του lastminute.com

Την μακρόχρονη συμφωνία της με το lastminute.com παρατείνει η Amadeus, εταιρία που ειδικεύεται σε λύσεις τεχνολογίαςκαι διανομής για την βιομηχανία του τουρισμού, όπως επισημαίνεται σε πρόσφατη ανακοίνωση της. Να σημειωθεί […]

Την μακρόχρονη συμφωνία της με το lastminute.com παρατείνει η Amadeus, εταιρία που ειδικεύεται σε λύσεις τεχνολογίας<...>και διανομής για την βιομηχανία του τουρισμού, όπως επισημαίνεται σε πρόσφατη ανακοίνωση της. Να σημειωθεί ότι η Amadeus παρέχει ταξιδιωτικό περιεχόμενο και τεχνολογία κρατήσεων στο lastminute.com από τις πρώτες ημέρες της διαδικτυακής τοποθεσίας του.

Έχοντας αρχίσει την λειτουργία του τον Απρίλιο του 1998, το lastminute.com είναι σήμερα ο κορυφαίος Ευρωπαϊκός ταξιδιωτικός online leisure retailer, λειτουργώντας στην Γερμανία, την Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Σκανδιναβία, καθώς και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρία πούλησε σχεδόν 1,3 δισ. ταξιδιωτικών προϊόντων και υπηρεσιών για την χρονική περίοδο Οκτώβριος 2004 έως Νοέμβριος 2005.

“Η Amadeus μας έχει υποστηρίξει καθ` όλη την διάρκεια της επιτυχημένης πορείας μας”, είπε ο κ. John Bevan, lastminute.com Holidays Director. “Είμαστε ευτυχείς που παρατείνουμε αυτήν την συμφωνία, καθώς προχωρούμε με μια στρατηγική multi-GDS περιλαμβάνοντας την Amadeus και αυξανόμενα, το σύστημα που ανήκει στην νέα μας μητρική εταιρία” πρόσθεσε.

“Η Amadeus έχει προσφέρει στο lastminute.com μια ανεκτίμητη πλατφόρμα ανάπτυξης ανά τα χρόνια”, είπε ο κ. Gillian Gibson, Vice President, Multinational Customer Group, Amadeus, “και είμαστε ευτυχείς που παρατείνουμε αυτήν την συμφωνία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024