Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣυνέδριο με θέμα `Μάρκετινγκ προορισμών και χώρων διοργάνωσης εκδηλώσεων`

Συνέδριο με θέμα `Μάρκετινγκ προορισμών και χώρων διοργάνωσης εκδηλώσεων`

Συνέδριο με θέμα `Μάρκετινγκ προορισμών και χώρων διοργάνωσης εκδηλώσεων` της σειράς IMICs, θα πραγματοποιηθείαπό τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2006 στο Κέντρο Τεχνών ACS στο Χαλάνδρι. Το συνέδριο, παράλληλα […]

Συνέδριο με θέμα `Μάρκετινγκ προορισμών και χώρων διοργάνωσης εκδηλώσεων` της σειράς IMICs, θα πραγματοποιηθεί<...>από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2006 στο Κέντρο Τεχνών ACS στο Χαλάνδρι.

Το συνέδριο, παράλληλα με το οποίο θα λειτουργήσει και έκθεση, απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων που διαθέτουν χώρους φιλοξενίας μεγάλων ή μικρών εκδηλώσεων οποιασδήποτε μορφής και τύπου, στελέχη από το χώρο του δημόσιου τομέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης που ασχολούνται με θέματα προώθησης προορισμών και προσέλκυσης τουρισμού, διοργανωτές συνεδρίων, εκθέσεων και εκδηλώσεων, συμβούλους και εταιρίες παροχής υπηρεσιών σε θέματα έρευνας αγοράς, marketing, δημοσίων σχέσεων και διαχείρισης κρίσεων, διαφημιστικές εταιρίες, εταιρίες παροχής υπηρεσιών multimedia, σχεδιασμού εντύπων και υπηρεσιών internet, καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο για θέματα marketing προορισμών και διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Οι εισηγήσεις θα γίνουν στα ελληνικά και στα αγγλικά ενώ θα υπάρχει και ταυτόχρονη μετάφραση. Το Συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα των:

  • Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης – Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού
  • Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)
  • Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ)
  • Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA)
  • Σύνδεσμος Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων & Συνεδρίων (ΣΕΟΕΣ)
  • Athens Convention & Visitors Bureau (ACVB)
  • Thessaloniki Convention & Visitors Bureau (TCVB)

Διαβάστε περισσότερα στην ειδική στήλη του TravelDailyNews, «Συνέδρια & Ημερίδες»

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024