Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗμερίδα του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ. για τις παραδοσιακές και νέες τουριστικές αγορές της Κύπρου

Ημερίδα του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ. για τις παραδοσιακές και νέες τουριστικές αγορές της Κύπρου

Ημερίδα, με θέμα `Διευρύνοντας τους ορίζοντες μας – Υφιστάμενες και Νέες Αγορές που μας Προσφέρουν Συγκριτικό – Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα`διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων – ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ., την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2005 […]

Ημερίδα, με θέμα `Διευρύνοντας τους ορίζοντες μας – Υφιστάμενες και Νέες Αγορές που μας Προσφέρουν Συγκριτικό – Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα`<...>διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων – ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ., την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2005 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάφου.

Ειδικότερα, το θέμα της ημερίδας υποδιαιρείται στις ακόλουθες τέσσερις ενότητες, οι οποίες θα παρουσιασθούν στην ελληνική γλώσσα:


  1. Η “παραμελημένη” διάσταση του Οράματος μας – Η προοπτική της Κύπρου ως δελεαστικός τουριστικός προορισμός για τις αγορές της Μέσης Ανατολής, του Αραβικού Κόλπου και της Ασίας.

  2. Οι προοπτικές των αγορών του Λιβάνου, της Αιγύπτου και της Ιορδανίας για την τουριστική Κύπρο.
  3. Οι προοπτικές της αγοράς του Ισραήλ για την τουριστική Κύπρο.
  4. Οι προοπτικές των αγορών του Αραβικού Κόλπου για την τουριστική Κύπρο.

Εισηγητές στην Ημερίδα θα είναι διακεκριμένοι Ομιλητές, ενώ θα συμμετέχει και ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Φώτης Φωτίου, ο οποίος θα παρουσιάσει το πρώτο θέμα της Ημερίδας. Επίσης, την Ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Έντιμος Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Γ. Λιλλήκας, ο οποίος και θα κηρύξει την επίσημη έναρξη των εργασιών της και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

Οι υπόλοιποι διακεκριμένοι Ομιλητές προέρχονται επίσης από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού. Συγκεκριμένα, την παρουσίαση του δεύτερου θέματος ανέλαβε ο κ. Χρ. Μούστρας, Τουριστικός Λειτουργός του Κ.Ο.Τ., του τρίτου θέματος η κ. Λ. Βαράκλα, Διευθυντής Γραφείου Κ.Ο.Τ. στο Ισραήλ και του τέταρτου θέματος, ο κ. Β. Θεοχαρίδης, Διευθυντής Γραφείου Κ.Ο.Τ. στον Αραβικό Κόλπο – Ντουμπάϊ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024