Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΚαινοτομίες στη φετινή Philoxenia ’99

Καινοτομίες στη φετινή Philoxenia ’99

Καινοτομεί η φετινή διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia, εναρμονιζόμενη με τη συνολική στρατηγική της Helexpo που θέλει τις εκθέσεις της όσο το δυνατόν αποδοτικότερες για τον επιχειρηματία και την […]

Καινοτομεί η φετινή διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia<.>, εναρμονιζόμενη με τη συνολική στρατηγική της Helexpo που θέλει τις εκθέσεις της όσο το δυνατόν αποδοτικότερες για τον επιχειρηματία και την εθνική οικονομία γενικότερα.
Ανταποκρινόμενη στις σχετικές προτάσεις της οργανωτικής επιτροπής, αλλά και στο αίτημα των εκθετών της περσινής έκθεσης, η διοίκηση της Helexpo αποφάσισε την εστίαση των δύο πρώτων ημερών λειτουργίας της έκθεσης στους εμπορικούς επισκέπτες. Ως εκ τούτου, την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου οι χώροι της 15ης Philoxenia θα είναι κλειστοί για το κοινό, με στόχο τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των επαφών μεταξύ εμπορικών επισκεπτών και εκθετών. Τις υπόλοιπες δύο ημέρες λειτουργίας της έκθεσης -το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Νοεμβρίου- οι απλοί επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τους εν δυνάμει προορισμούς των διακοπών τους, εντός αλλά και εκτός της Ελλάδας.
Σύμφωνα με στοιχεία της έκθεσης, ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής από τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς και η κίνηση παρουσιάζεται αυξημένη.
Τους 392 εκθέτες της 14ης Philoxenia είχαν επισκεφθεί 12.000 ενδιαφερόμενοι, αριθμός που είχε επιτευχθεί μόνο στην παρθενική διοργάνωση to 1985 και στην 12η το 1996.
Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου.
Όσο για την αναμενόμενη για φέτος συνεργασία με τον εκθεσιακό οργανισμό Reed Travel Exhibitions, αναβάλλεται προς το παρόν λόγω των πρόσφατων εξελίξεων αλλαγής διοίκησης και της αναμενόμενης αλλαγής στην οργανωτική και εταιρική δομή της Helexpo.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024