Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΑύριο η συνάντηση ξενοδόχων Μαγνησίας με τουριστικούς πράκτορες της Αθήνας

Αύριο η συνάντηση ξενοδόχων Μαγνησίας με τουριστικούς πράκτορες της Αθήνας

Εκπροσώπους από τα ταξιδιωτικά και τουριστικά γραφεία της Αθήνας συναντά αύριο, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2005, η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας,στα πλαίσια εκδήλωσης – workshop, που διοργανώνει η εταιρία Travel Media Applications […]

Εκπροσώπους από τα ταξιδιωτικά και τουριστικά γραφεία της Αθήνας συναντά αύριο, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2005, η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας,<...>στα πλαίσια εκδήλωσης – workshop, που διοργανώνει η εταιρία Travel Media Applications στο ξενοδοχείο Titania της Αθήνας. Στο κάλεσμα της Ένωσης, πολλά ήταν τα γραφεία της Αθήνας που ανταποκρίθηκαν άμεσα, με αποτέλεσμα το αυριανό workshop να πραγματοποιηθεί με τους καλύτερους οιωνούς.

Στόχος του workshop, που εντάσσεται στα πλαίσια των πετυχημένων workshops και σεμιναρίων που έχει διοργανώσει και κατά το παρελθόν το Travel Daily News είναι η ενημέρωση των τουριστικών γραφείων της Αθήνας για τις υποδομές και τις υπηρεσίες των σημαντικότερων ξενοδοχείων και καταλυμάτων της Μαγνησίας μέσα από συναντήσεις τύπου `ένας-προς-έναν`. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί, όπως και στα προηγούμενα workshops (Σαντορίνη, Λακωνία, κ.ά.) στην άμεση και ουσιαστική επικοινωνία των τουριστικών γραφείων με τους ξενοδόχους της περιοχής, με απώτερο στόχο τη σύναψη συνεργασιών.

Όσα ταξιδιωτικά και τουριστικά γραφεία ενδιαφέρονται να παραβρεθούν δωρεάν στην εκδήλωση μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Travel Media Applications, εταιρία που εκδίδει το Travel Daily News.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024