Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Travel Media Applications

Αύριο η συνάντηση ξενοδόχων Μαγνησίας με τουριστικούς πράκτορες της Αθήνας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Νοέμβριος 2005, 00:00

Εκπροσώπους από τα ταξιδιωτικά και τουριστικά γραφεία της Αθήνας συναντά αύριο, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2005, η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας,<...>

στα πλαίσια εκδήλωσης - workshop, που διοργανώνει η εταιρία Travel Media Applications στο ξενοδοχείο Titania της Αθήνας. Στο κάλεσμα της Ένωσης, πολλά ήταν τα γραφεία της Αθήνας που ανταποκρίθηκαν άμεσα, με αποτέλεσμα το αυριανό workshop να πραγματοποιηθεί με τους καλύτερους οιωνούς.

Στόχος του workshop, που εντάσσεται στα πλαίσια των πετυχημένων workshops και σεμιναρίων που έχει διοργανώσει και κατά το παρελθόν το Travel Daily News είναι η ενημέρωση των τουριστικών γραφείων της Αθήνας για τις υποδομές και τις υπηρεσίες των σημαντικότερων ξενοδοχείων και καταλυμάτων της Μαγνησίας μέσα από συναντήσεις τύπου `ένας-προς-έναν`. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί, όπως και στα προηγούμενα workshops (Σαντορίνη, Λακωνία, κ.ά.) στην άμεση και ουσιαστική επικοινωνία των τουριστικών γραφείων με τους ξενοδόχους της περιοχής, με απώτερο στόχο τη σύναψη συνεργασιών.

Όσα ταξιδιωτικά και τουριστικά γραφεία ενδιαφέρονται να παραβρεθούν δωρεάν στην εκδήλωση μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Travel Media Applications, εταιρία που εκδίδει το Travel Daily News.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top