Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠαρουσίαση της Ν. Αφρικής και της South African Airways στο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Παρουσίαση της Ν. Αφρικής και της South African Airways στο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Μια πρωτότυπη παρουσίαση της Νότιας Αφρικής και της South African Airways πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριοτου Ιδρύματος Ευγενίδου. Στην Παρουσίαση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων και εμπορικών εταιριών, […]

Μια πρωτότυπη παρουσίαση της Νότιας Αφρικής και της South African Airways πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο<...>του Ιδρύματος Ευγενίδου. Στην Παρουσίαση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων και εμπορικών εταιριών, μέλη της Πρεσβείας της Νοτίου Αφρικής και δημοσιογράφοι, στο σύνολό τους 180 άτομα.

Μετά από την 30-λεπτη παρουσίαση τις Ν. Αφρικής και της South African Airways, στον θόλο του Πλανηταρίου, ακολούθησε 40-λεπτη προβολή με τίτλο `Κοσμική Οδύσσεια`.

Να υπενθυμιστεί ότι η South African Airways έχει καθημερινά δρομολόγια για Johannesburg από Φρανκφούρτη, Παρίσι, Ζυρίχη και Λονδίνο όπως και από το Μιλάνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης, εκτελεί απευθείας δρομολόγια από την Φρανκφούρτη και το Λονδίνο για το Cape Town.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024