Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτις αγορές της Μαλαισίας και της Ταϊλάνδης στρέφεται ο Βρετανικός Οργανισμός Τουρισμού

Στις αγορές της Μαλαισίας και της Ταϊλάνδης στρέφεται ο Βρετανικός Οργανισμός Τουρισμού

Στην προσέλκυση τουριστών από τις αγορές της Μαλαισίας και της Ταϊλάνδης στρέφει το ενδιαφέρον του ο Βρετανικός Οργανισμός Τουρισμού – VisitBritain, που ήδη έχει θέσει τους αντιπροσώπους του στις συγκεκριμένες χώρες της Βορειανατολικής Ασίας…

Στην προσέλκυση τουριστών από τις αγορές της Μαλαισίας και της Ταϊλάνδης στρέφει το ενδιαφέρον του ο Βρετανικός Οργανισμός Τουρισμού – VisitBritain,<...>που ήδη έχει θέσει τους αντιπροσώπους του στις συγκεκριμένες χώρες της Βορειανατολικής Ασίας.

Σχετικά ο Διευθυντής του VisitBritain για τη Βορειανατολική Ασία, κ. Alex Mawer, ανέφερε τα εξής: “Με την εκτεταμένη παρουσία μας στην Μαλαισία και Ταϊλάνδη επιδιώκουμε να ενημερώσουμε καλύτερα τους κατοίκους της περιοχής για τον προορισμό της Βρετανίας”.

Ο Βρετανικός Οργανισμός έχει αναθέσει ως Διευθύντρια για την Μαλαισία την κ. Sumathi Ramanathan, που έργο της είναι η προώθηση και προβολή της Βρετανίας μέσω του τύπου, των δημοσίων σχέσεων και των ταξιδιωτικών γραφείων της χώρας, ενώ ήδη ο VisitBritain έχει σχεδιάσει την υλοποίηση διαφημιστικής εκστρατείας, μέσω παράλληλων δράσεων marketing στο Διαδίκτυο.

Όπως μάλιστα ανέφερε η κ. Sumathi Ramanathan η Βρετανία είναι ιδιαίτερα γνωστή στους Μαλαίσιους. Σύμφωνα με στοιχεία έρευνας, που ανακοίνωσε στη συνέχεια η κ. Ramanathan, “το 13% των Μαλαίσιων έχει ακούσει πρόσφατα κάτι σχετικό για την Βρετανία, το 18% δηλώνει ότι σχεδιάζει να επισκεφτεί την Βρετανία και το 21% επιθυμεί να επισκεφτεί τη Βρετανία μέσα στους επόμενους 12 μήνες”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024