Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
VisitBritain

Στις αγορές της Μαλαισίας και της Ταϊλάνδης στρέφεται ο Βρετανικός Οργανισμός Τουρισμού

Δώρα Σγάρτσου - 01 Δεκέμβριος 2005, 00:00

Στην προσέλκυση τουριστών από τις αγορές της Μαλαισίας και της Ταϊλάνδης στρέφει το ενδιαφέρον του ο Βρετανικός Οργανισμός Τουρισμού - VisitBritain, που ήδη έχει θέσει τους αντιπροσώπους του στις συγκεκριμένες χώρες της Βορειανατολικής Ασίας...

Στην προσέλκυση τουριστών από τις αγορές της Μαλαισίας και της Ταϊλάνδης στρέφει το ενδιαφέρον του ο Βρετανικός Οργανισμός Τουρισμού - VisitBritain,<...>

που ήδη έχει θέσει τους αντιπροσώπους του στις συγκεκριμένες χώρες της Βορειανατολικής Ασίας.

Σχετικά ο Διευθυντής του VisitBritain για τη Βορειανατολική Ασία, κ. Alex Mawer, ανέφερε τα εξής: “Με την εκτεταμένη παρουσία μας στην Μαλαισία και Ταϊλάνδη επιδιώκουμε να ενημερώσουμε καλύτερα τους κατοίκους της περιοχής για τον προορισμό της Βρετανίας”.

Ο Βρετανικός Οργανισμός έχει αναθέσει ως Διευθύντρια για την Μαλαισία την κ. Sumathi Ramanathan, που έργο της είναι η προώθηση και προβολή της Βρετανίας μέσω του τύπου, των δημοσίων σχέσεων και των ταξιδιωτικών γραφείων της χώρας, ενώ ήδη ο VisitBritain έχει σχεδιάσει την υλοποίηση διαφημιστικής εκστρατείας, μέσω παράλληλων δράσεων marketing στο Διαδίκτυο.

Όπως μάλιστα ανέφερε η κ. Sumathi Ramanathan η Βρετανία είναι ιδιαίτερα γνωστή στους Μαλαίσιους. Σύμφωνα με στοιχεία έρευνας, που ανακοίνωσε στη συνέχεια η κ. Ramanathan, “το 13% των Μαλαίσιων έχει ακούσει πρόσφατα κάτι σχετικό για την Βρετανία, το 18% δηλώνει ότι σχεδιάζει να επισκεφτεί την Βρετανία και το 21% επιθυμεί να επισκεφτεί τη Βρετανία μέσα στους επόμενους 12 μήνες”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top