Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗ ΜcDonald’s θα εξυπηρετεί το αεροδρόμιο των Σπάτων

Η ΜcDonald’s θα εξυπηρετεί το αεροδρόμιο των Σπάτων

Η αλυσίδα εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης που θα λειτουργήσει στο νέο διεθνές αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στα Σπάτα επιλέχθηκε να είναι η ΜcDonald’s. Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης αυτής ο διευθύνων σύμβουλος […]

Η αλυσίδα εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης που θα λειτουργήσει στο νέο διεθνές αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος"<...> στα Σπάτα<.> επιλέχθηκε να είναι η ΜcDonald's.
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης αυτής ο διευθύνων σύμβουλος της McDonalds Ηellas κ. Alain Sebah δήλωσε ότι "H εταιρία McDonald's είναι ήδη παρούσα σε πολλά από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου όπως το O'Hare, το Heathrow, το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτη, του Παρίσι, του Άμστερνταμ, του Λος Άντζελες, του Σίδνεϊ, και της Σιγκαπούρη. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία που μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε τις βασικές μας αξίες σαν εστιατόριο της οικογένειας που προσφέρει παιδική χαρά, παιδικά γεύματα, καλύτερη ποιότητα φαγητού, καθαριότητα και ασφάλεια, φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση, ούτως ώστε να προσφέρουμε την εξαιρετική εμπειρία γεύματος McDonald's σε όλους τους ταξιδιώτες. Πιστεύουμε ότι η εμπειρία και ο επαγγελματισμός μας θα συνεισφέρουν στην επιτυχή λειτουργία αυτού του ιδιαίτερα σημαντικού αναπτυξιακού έργου για την Ελλάδα".
Η επιλογή αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της δέσμευσης της εταιρίας McDonald's για περαιτέρω ανάπτυξη και εξάπλωση, στην γρήγορα αναπτυσσόμενη και συγκλίνουσα ελληνική αγορά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024