Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η ΜcDonald's θα εξυπηρετεί το αεροδρόμιο των Σπάτων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Μάιος 2000, 00:00

Η αλυσίδα εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης που θα λειτουργήσει στο νέο διεθνές αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος"<...> στα Σπάτα<.>

επιλέχθηκε να είναι η ΜcDonald's.
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης αυτής ο διευθύνων σύμβουλος της McDonalds Ηellas κ. Alain Sebah δήλωσε ότι "H εταιρία McDonald's είναι ήδη παρούσα σε πολλά από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου όπως το O'Hare, το Heathrow, το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτη, του Παρίσι, του Άμστερνταμ, του Λος Άντζελες, του Σίδνεϊ, και της Σιγκαπούρη. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία που μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε τις βασικές μας αξίες σαν εστιατόριο της οικογένειας που προσφέρει παιδική χαρά, παιδικά γεύματα, καλύτερη ποιότητα φαγητού, καθαριότητα και ασφάλεια, φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση, ούτως ώστε να προσφέρουμε την εξαιρετική εμπειρία γεύματος McDonald's σε όλους τους ταξιδιώτες. Πιστεύουμε ότι η εμπειρία και ο επαγγελματισμός μας θα συνεισφέρουν στην επιτυχή λειτουργία αυτού του ιδιαίτερα σημαντικού αναπτυξιακού έργου για την Ελλάδα".
Η επιλογή αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της δέσμευσης της εταιρίας McDonald's για περαιτέρω ανάπτυξη και εξάπλωση, στην γρήγορα αναπτυσσόμενη και συγκλίνουσα ελληνική αγορά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top