Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠλήθος κοινού στην 16η τελετή αποφοίτησης του Alpine Center

Πλήθος κοινού στην 16η τελετή αποφοίτησης του Alpine Center

Με παρόντες εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας, ακαδημαϊκούς, κυβερνητικά στελέχη, πρεσβευτές και συγγενείς πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρεςστο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental η 16η τελετή αποφοίτησης του Alpine Center, σχολής που ειδικεύεται στη […]

Με παρόντες εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας, ακαδημαϊκούς, κυβερνητικά στελέχη, πρεσβευτές και συγγενείς πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες<...>στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental η 16η τελετή αποφοίτησης του Alpine Center, σχολής που ειδικεύεται στη διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού.

Βασική ομιλήτρια ήταν η Δρ. Αγνή Βλαβιανού – Αρβανίτη, Πρόεδρος και ιδρύτρια της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής. Για την Δρ. Αρβανίτη, η λέξη `Bios` (ζωή) είναι η βάση. Η Δρ. Αρβανίτη, που ήταν υποψήφια για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, τόνισε ότι “ο στόχος της οργάνωσής της είναι να δημιουργήσει μια νέα δομή για την κοινωνία, της οποίας κύριο χαρακτηριστικό είναι η εξέλιξη των ιδεών, όπου ο καθένας θα πρέπει να αποκτήσει περιβαλλοντολογική παιδεία”. Το μήνυμα της Δρ. Αρβανίτη στους πτυχιούχους ήταν να επιδιώξουν υπεύθυνο τουρισμό.

Μεταξύ των εκπροσώπων των συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του Alpine Center συμπεριλαμβανόταν ο Δρ. Lynn Williams, γενικός γραμματέας του πανεπιστημίου της Ουαλίας, UK που απένειμε τα πτυχία του πανεπιστημίου της Ουαλίας στους σπουδαστές που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του BA (Honours) στο International Hospitality & Tourism Management, επίσης του Culinary Arts Management, καθώς και στο πρόγραμμα MA in International Hospitality & Tourism Leadership.

Στο μήνυμα του, ο Δρ. Williams επισήμανε ότι “το πανεπιστήμιο της Ουαλίας θεωρεί το Alpine Center ένα πρότυπο εκπαιδευτικό οργανισμό. “Όταν διεξήχθη τον περασμένο χρόνο η διαδικασία αξιολόγησης διαπιστώθηκε ότι οι προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας που ακολουθεί ήταν εξαιρετικές και το καταστούν ένα από τα καλύτερα ιδρύματα στο είδος του” συμπλήρωσε.

Ο Dr. Michael Lefever, ο νέος Ακαδημαϊκός Διευθυντής, απένειμε στους αποφοίτους το Ελβετικό Δίπλωμα σε Hotel Management & Culinary Arts, καθώς επίσης και το Higher National Diploma σε Travel & Tourism Management. Στο μήνυμά του προς τους σπουδαστές αναφέρθηκε στον Πλάτωνα, ο οποίος είπε: “η εκπαιδευτική κατεύθυνση από όπου θα ξεκινήσει κάποιος θα καθορίσει το μέλλον του” και πρόσθεσε ότι “στους αποφοίτους του Alpine έχει δοθεί μια ξεκάθαρη κατεύθυνση για το μέλλον”. “Πρέπει να γνωρίζετε ότι στόχος σας είναι η βελτίωση της ανθρωπότητας ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Sybil Hofmann, Πρόεδρος του Alpine Center, επαίνεσε τους αποφοίτους και τους υπενθύμισε ότι “η επιτυχία στην καριέρα τους εξαρτάται από την επαγγελματική τους συμπεριφορά, την επιμονή και την αποφασιστικότητα, την ευελιξία, την παρακίνηση, και προ πάντων από τον ενθουσιασμό τους να κάνουν τον κόσμο καλύτερο”.

Όπως σε κάθε τελετή αποφοίτησης του Alpine κορυφαίες επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της βιομηχανίας απένειμαν βραβεία στους αποφοίτους που ξεχώρισαν. Είκοσι εταιρίες έδειξαν γενναιόδωρα την υποστήριξή τους στους νέους και νέες που θα είναι οι αυριανοί ηγέτες στην βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας, προσφέροντας έπαθλα στους αριστούχους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024