Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αύξηση των πωλήσεων της Accor

Θοδωρής Κουμέλης - 11 Μάιος 2000, 00:00

Αύξηση των πωλήσεων της ανακοίνωσε η ξενοδοχειακή αλυσίδα γαλλικών συμφερόντων Accor<.><...>

.
Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις της εταιρίας για το πρώτο τρίμηνο του 2000 παρουσίασαν αύξηση της τάξεως του 16,2% φθάνοντας στα 1.496 εκατ. ευρώ ή 9.812 εκατ. γαλλικά φράγκα. Το πρώτο τρίμηνο του 1999 τα έσοδα από πωλήσεις ήταν 1.288 εκατ. Ευρώ ή 8.446 εκατ. γαλλικά φράγκα. Αν αποκλειστούν οι δραστηριότητες από την ενοικίαση αυτοκινήτων της Europcar που έγιναν το 1999, οι πωλήσεις ήταν αυξημένες κατά 23.5%.
Οι πωλήσεις από τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες αυξήθηκαν κατά 31.5% αύξηση η οποία προέρχεται κατά 6,3% από την αύξηση των πωλήσεων των παλαιοτέρων ξενοδοχείων και 22,2% από τις πωλήσεις των καινούργιων ξενοδοχείων της αλυσίδας.
Οι διακυμάνσεις των ξένων νομισμάτων και κυρίως του αμερικανικού δολαρίου είχαν μια θετική επίδραση στην Accor της τάξεως του 4,1%.
Στην Ευρώπη, ο οικονομικός τομέας δημιουργεί ένα πολύ θετικό περιβάλλον για την Accor και την γαλλική αγορά γενικότερα. Στην Αμερική τα ξενοδοχεία Motel 6 παρουσίασαν αύξηση της τάξεως του 22% σε ευρώ και τα Red Roof Inns που αποκτήθηκαν από την Accor τον περασμένο Ιούλιο δείχνουν να φθάνουν τους οικονομικούς τους στόχους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top