Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕγκαινιάστηκε η έκθεση ‘Τουριστικό Πανόραμα’

Εγκαινιάστηκε η έκθεση ‘Τουριστικό Πανόραμα’

Εγκαινιάστηκε χθες η τουριστική έκθεση ‘Τουριστικό Πανόραμα’ από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Ευγένιο Γιαννακόπουλο. Ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε ότι το 2000 θα είναι ‘χρονιά ρεκόρ’ για τον ελληνικό […]

Εγκαινιάστηκε χθες η τουριστική έκθεση 'Τουριστικό Πανόραμα<.>' από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Ευγένιο Γιαννακόπουλο<...>. Ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε ότι το 2000 θα είναι 'χρονιά ρεκόρ' για τον ελληνικό τουρισμό μετά την πολύ επιτυχημένη επίσης χρονιά του 1999 όπου ο αριθμός των αφίξεων ξένων τουριστών σημείωσε αύξηση της τάξεως του 11%.
Ωστόσο ο κ. Γιαννακόπουλος υπογράμμισε, ότι οι αριθμοί μπορεί μεν να είναι εντυπωσιακοί αλλά δεν πρέπει να καθορίζουν από μόνοι τους την τουριστική πολιτική δεδομένου ότι εκείνο που ενδιαφέρει περισσότερο είναι η αύξηση της κατά κεφαλής δαπάνης των τουριστών.
Η επόμενη δεκαετία, τόνισε ο κ. Γιανακόπουλος θα είναι 'η δεκαετία του ελληνικού τουρισμού' αφού εκτός από τις μεγάλες κοσμογονικές αλλαγές που θα οδηγήσουν σε πλήρη αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, υπάρχουν και οι ολυμπιακοί αγώνες του 2004 οι οποίοι θα αξιοποιηθούν τόσο πριν όσο και μετά.
Αναφερόμενος στο 'Τουριστικό Πανόραμα', ο γ.γ. του ΕΟΤ το χαρακτήρισε ως θεσμό που δίνει την ευκαιρία επικοινωνίας όλων των φορέων του τουρισμού και του κοινού.
Στην τελετή εγκαινίων χαιρετισμό απηύθυναν, ο γ.γ. Περιφέρειας Πελοποννήσου (όπου είναι φέτος η τιμώμενη περιοχή) κ. Αντώνης Ματσίγκος, η πρόεδρος του Οργανισμού Εργατικής Εστίας κ. Δήμητρα Σπηλιοπούλου και η Νομάρχης Πειραιά κ. Μαίρη Σορώτου-Τσανάκη. Αφού έκοψε την κορδέλα εγκαινίων ο κ. Γιαννακόπουλος μαζί με τους επίσημους προσκεκλημένους ξεναγήθηκαν στο χώρο της έκθεσης από του κ.κ. Δημήτρη και Γιώργο Καλοφωλιά και επισκέφθηκαν τα περίπτερα των εκθετών.
Η έκθεση 'Τουριστικό Πανόραμα 2000' διοργανώνεται στον Ανατολικό Εκθεσιακό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 14 Μαΐου. Συμμετέχουν περίπου 400 εκθέτες και συνεκθέτες, με 280 περίπτερα από φορείς, οργανισμούς και επιχειρήσεις, που καλύπτουν όλο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας και των σχετικών με τον τουρισμό υπηρεσιών.
Για πρώτη φορά φέτος η διοργάνωση προσφέρει και επιλογές για προορισμούς εκτός Ελλάδος με αποτέλεσμα τη συμμετοχή οργανισμών από την Τυνησία, τη Μαλαισία, και την Αίγυπτο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024