Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΑπολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας κυκλοφορεί για πρώτη φορά η JohnsonDiversey Ελλάς Α.Ε.

Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας κυκλοφορεί για πρώτη φορά η JohnsonDiversey Ελλάς Α.Ε.

Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε τοπικό επίπεδο η JohnsonDiversey Ελλάς Α.Ε., που δημιουργήθηκετον Μάιο του 2002 από την συγχώνευση των επαγγελματικών τμημάτων της Unilever και της SC […]

Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε τοπικό επίπεδο η JohnsonDiversey Ελλάς Α.Ε., που δημιουργήθηκε<...>τον Μάιο του 2002 από την συγχώνευση των επαγγελματικών τμημάτων της Unilever και της SC Johnson, με ηγετική θέση στην αγορά του καθαρισμού και της υγιεινής επαγγελματικών χώρων.

“Η έκδοση αυτή είναι μια ακόμη προσπάθεια να παρουσιασθούν εμπεριστατωμένα και ουσιαστικά, για πρώτη φορά στον κλάδο μας, οι προσπάθειες και η συγκεκριμένη δράση μας σχετικά με την εταιρική υπευθυνότητα, όχι μόνο παγκόσμια αλλά και στη χώρα μας. Ενέργειες που όλο και πληθαίνουν, ενέργειες που πλαισιώνονται όλο και από περισσότερους πελάτες υπαλλήλους, κοινότητες, μη κυβερνητικές οργανώσεις κ.λ.π., ενέργειες που ξεφεύγουν από τους παραδοσιακούς ρόλους μιας επιχείρησης” τονίζει στην εισαγωγή ο κ. Γιώργος Βασιλάκος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024