Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσίαση του νέου προσώπου της Αθήνας – Αττικής στις διεθνείς εκθέσεις συνεδριακού τουρισμού

Παρουσίαση του νέου προσώπου της Αθήνας – Αττικής στις διεθνείς εκθέσεις συνεδριακού τουρισμού

Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της παρουσία στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε στη διεθνή έκθεση ΕΙΒΤΜ της Βαρκελώνης από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2005…

Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της παρουσία στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε στη διεθνή έκθεση ΕΙΒΤΜ<...>της Βαρκελώνης από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2005. Η παρουσία στην ΕΙΒΤΜ Βαρκελώνης αποτελεί την έβδομη κατά σειρά παρουσία της Αθήνας – Αττικής στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις και τη πέμπτη κατά σειρά παρουσία σε διεθνείς συνεδριακές εκθέσεις.

Η παρουσία της Αθήνας – Αττικής, που φιλοξενήθηκε στο περίπτερο του ΕΟΤ, υποδέχτηκε τους επαγγελματίες του τουριστικού χώρου σε προκαθορισμένες συναντήσεις και τους ενημέρωσε για το νέο πρόσωπο και συνεδριακό της προϊόν, μέσω εξειδικευμένων στελεχών και επικοινωνιακών μέσων, όπως φορητός Η/Υ για την επίδειξη και την πρόσβαση στη νέα ιστοσελίδα της (athensattica.com) και τη διανομή έντυπου υλικού, που περιλάμβανε το γενικό φυλλάδιο της Αθήνας Αττικής, χρηστικούς χάρτες z-card και το εξειδικευμένο φυλλάδιο για το συνεδριακό προϊόν της περιοχής.

Βασικός στόχος της Περιφέρειας από τη συμμετοχή της στις εκθέσεις είναι η συνεχής ανάδειξη του νέου προσώπου της, με τις σύγχρονες υποδομές και τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Από τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, επιβεβαιώθηκε το έντονο ενδιαφέρον από incentive houses, meeting planners και corporate planners. Να σημειωθεί ότι βάσει του καθεστώτος των προκαθορισμένων συναντήσεων που ακολουθεί η έκθεση, το πρόγραμμα των στελεχών της Αθήνας – Αττικής ήταν κλεισμένο για επαγγελματικές συναντήσεις και παρουσιάσεις καθ` όλη τη διάρκεια της έκθεσης, με συναντήσεις κάθε μισή ώρα.

Από τα προκαθορισμένα ραντεβού έγινε αισθητή η δυναμική παρουσία και οι προοπτικές του συνεδριακού τουρισμού για την Αθήνα – Αττική. Πολλοί από τους προαναφερόμενους εκπρόσωπους, είτε έχουν ήδη επιλέξει την Αθήνα για την οργάνωση συνεδρίου, είτε οι πελάτες τους επιθυμούν να διοργανώσουν κάποιο συνέδριο ή θέλουν να προτείνουν την Αθήνα – Αττική σε πελάτες τους. Σημαντική υπήρξε και η συνάντηση με το διεθνές εδραιωμένο περιοδικό `Conference & Incentive Travel` που θα πραγματοποιήσει αφιέρωμα για την Ελλάδα και την Αθήνα και το οποίο θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής.

Η συμμετοχή στην έκθεση της Βαρκελώνης πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής στα πλαίσια του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Αθήνας – Αττικής για την περίοδο 2004 – 2006. Ανάδοχος του επικοινωνιακού προγράμματος είναι η διαφημιστική εταιρία Leo Burnett, ενώ το σχεδιασμό και την επιμέλεια του προγράμματος συμμετοχών σε εκθέσεις τουρισμού έχει αναλάβει η `Manning Selvage & Lee`, εταιρία Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων, με τη συνεργασία της ειδικευμένης σε θέματα τουρισμού εταιρίας, `Hospitality & Tourism Consulting and Advertising`.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024