Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Hellenic Association of Professional Congress Organizers

Επιτυχία σημείωσε η παρουσία του HAPCO στη φετινή Διεθνή Έκθεση ΕΙΒΤΜ

Δώρα Σγάρτσου - 14 Δεκέμβριος 2005, 00:00

Στη Διεθνή Έκθεση ΕΙΒΤΜ, η οποία διεξήχθη για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Βαρκελώνη από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1 Δεκεμβρίου 2005<...>

συμμετείχε και φέτος ο Hellenic Association of Professional Congress Organizers - HAPCO, που εκπροσωπήθηκε από τη Διευθύντριά του κ. Λύντια Μαστρονικολή.

Η παρουσία του Συνδέσμου στο Ελληνικό Περίπτερο ήταν επιτυχημένη και έγινε άμεσα αντιληπτό, μέσα από τις προκαθορισμένες συναντήσεις με τους hosted buyers, ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση και συγκεκριμένα requests, τόσο για meetings, όσο και για concentives - συνδυασμός conference και incentive - για ελληνικούς προορισμούς για το 2006 και το 2007.

Η ελληνική παρουσία ήταν ιδιαίτερα δυναμική, για πρώτη φορά με είκοσι και πλέον συνεκθέτες, και περιελάμβανε γραφεία οργανωτών συνεδρίων, ξενοδοχεία με συνεδριακές υποδομές, περιφέρειες και νομαρχίες, συνδέσμους κ.α..

Αυτό που αποκόμισε ο HAPCO από την μεγάλη και σημαντική αυτή διοργάνωση στον τομέα των meetings, conferences και incentives, όσον αφορά στις τάσεις για το 2006, είναι ότι τα προγράμματα πλέον έχουν διάρκεια λιγότερων ημερών και σε κοντινότερους προορισμούς, περιέχουν περισσότερη δράση / περιπέτεια για τα νεαρά στελέχη εταιριών, περισσότερο ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση, shopping και spa και επικεντρώνονται σε εκδηλώσεις, που δείχνουν κοινωνική ευαισθησία και περιβαλλοντική ευθύνη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top