Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό

Αγανακτισμένος ο ΠΑΣΕΝΤ εξαιτίας του αποκλεισμού ανέργων του από τις κρατικές ενισχύσεις λόγω εορτών

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Δεκέμβριος 2005, 00:00

Μεγάλη είναι η αγανάκτηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου εργαζομένων στην ναυτιλία και τον τουρισμό - ΠΑΣΕΝΤ, από την πρόσφατη απόφαση του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, αναφορικά με την ενίσχυση ανέργων...

Μεγάλη είναι η αγανάκτηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου εργαζομένων στην ναυτιλία και τον τουρισμό - ΠΑΣΕΝΤ, από την πρόσφατη απόφαση του Υπουργού<...>

Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, αναφορικά με την ενίσχυση ανέργων από διάφορες επιχειρήσεις ενόψει των εορτών, καθώς αποκλείονται, όπως καταγγέλλει ο Σύνδεσμος, οι άνεργοι του κλάδου του.

Συγκεκριμένα, στην χτεσινή ανακοίνωση του ο ΠΑΣΕΝΤ αναφέρει τα ακόλουθα:

“Η αγανάκτησή μας δεν περιγράφεται καθώς ο κλάδος μας δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα με κλείσιμο επιχειρήσεων. Επισημαίνουμε επίσης το γεγονός ότι οι άνεργοι του κλάδου μας ταλαιπωρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν γνωρίσει την ευαισθησία της πολιτείας.

Συγκεκριμένα, οι απολυμένοι της ROC (Ποταμιάνος) πλησιάζουν τον ένα (1) χρόνο, της ΔΑΝΕ περισσότερο από χρόνο, της SEA LINK μισό χρόνο, ενώ τελευταία θύματα είναι οι απολυμένοι της εταιρίας `ΣΑΡΛΗΣ - ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ`.

Για όλους αυτούς τους άνεργους ο Υπουργός δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον. Με τον τρόπο του διαχωρίζει τους ανέργους σε `παιδιά` και `αποπαίδια`. Λες και ο ένας άνεργος είναι πιο άνεργος από τον άλλο.

Οι παχιές κουβέντες του λαλίστατου Υπουργού, δυστυχώς εξανεμίζονται μόλις έρθουν σ` επαφή με τη σκληρή πραγματικότητα.

Ο Σύνδεσμός μας παρ` ότι έγκαιρα ζήτησε από το Υπουργείο και από τον ΟΑΕΔ συνάντηση για να θέσει υπ` όψη των αρμοδίων το αίτημα της ενίσχυσης των ανέργων, δυστυχώς αγνοήθηκε.

Καλούμε τον Υπουργό να μας πει πως θα περάσουν τις μέρες των γιορτών οι άνεργοι.

Δηλώνουμε ότι η κοινωνική αναλγησία πληρώνεται και ο Σύνδεσμός μας θα θυμάται και θα μνημονεύει πάντα τη στάση αυτή του κ. Υπουργού”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top