Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπιστολή διαμαρτυρίας της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. στον Καραμανλή για το ασφαλιστικό

Επιστολή διαμαρτυρίας της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. στον Καραμανλή για το ασφαλιστικό

Επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή έστειλε την Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2005,η Συνομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος – Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., με αφορμή το ασφαλιστικό πρόβλημα του κλάδου, αιτούμενη […]

Επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή έστειλε την Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2005,<...>η Συνομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος – Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., με αφορμή το ασφαλιστικό πρόβλημα του κλάδου, αιτούμενη την ένταξη των μελών της σε ένα κύριο ασφαλιστικό φορέα της επιλογής τους.

Όπως μάλιστα υποστηρίζει στην επιστολή της η Συνομοσπονδία ο Πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί την επίλυση του προβλήματος τόσο προεκλογικά, όσο και δύο φορές μετεκλογικά, παραπέμποντας το στον αρμόδιο Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος ως γνωστόν το έχει αρνηθεί, “αδιαφορώντας όπως φαίνεται”, κατά την Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. “για την συλλογικότητα των δεσμεύσεων της κυβέρνησης, λειτουργώντας αυτόνομα με αποτέλεσμα να διαταράσσει την αξιοπιστία της πολιτικής σας”.

Συγκεκριμένα, η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. αιτείται την προώθηση της σχετικής τροποποίησης που έχει καταθέσει το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης μέσω του σχεδίου νόμου για τον Ιαματικό Τουρισμό στη Βουλή.

“Οι Βουλευτές όλων των κομμάτων”, όπως σημειώνεται στην επιστολή, “είναι υποχρεωμένοι να ψηφίσουν θετικά την τροποποίηση αυτή, για τις μικρές αυτές επιχειρήσεις που λειτουργούν εποχικά, επισημαίνοντας ότι παρόμοια τροποποίηση που αφορούσε Γιατρούς, Δικηγόρους και Μηχανικούς επαγγέλματα που αντιπροσωπεύουν τους περισσότερους Βουλευτές, την ψήφισαν με αποτέλεσμα να είναι οι μόνοι Έλληνες που δεν είναι υποχρεωμένοι, πέραν του δικού τους ασφαλιστικού φορέα να είναι ασφαλισμένοι και στο ΤΕΒΕ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024