Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στα σπίτια τους οικογενειακά προτιμούν να περάσουν τα Χριστούγεννα οι Βρετανοί

Θοδωρής Κουμέλης - 21 Δεκέμβριος 2005, 00:00

Τα τρία τέταρτα των Βρετανών προτιμούν να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων στα σπίτια τους οικογενειακά, παρά να ταξιδέψουν σε περιοχές με ηπιότερο κλίμα,<...>

σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης, που πραγματοποίησε το Cheapflights.co.uk, το μεγαλύτερο βρετανικό website σύγκρισης ταξιδιωτικών τιμών.

Στην ερώτηση αν προτίθενται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό τα Χριστούγεννα, το 75% απάντησε όχι. Το 81% απάντησε ότι επιθυμεί να περάσει τα Χριστούγεννα οικογενειακώς, παρά να ταξιδέψει κάπου αλλού.

Από αυτούς που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο διάστημα των εορτών, οι `Αγγλοι και οι Ουαλοί δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν περιοχές με κρύο και χιονισμένο κλίμα, ενώ οι Σκοτσέζοι θα προτιμούσαν πιο ηλιόλουστους προορισμούς. Μάλιστα στην ερώτηση αν θα προτιμούσαν να πάνε κάπου που θα ανταποκρίνεται στο πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων μόνο το 5% απάντησε θετικά.

Όπως σχολίασε η κ. Liz Faherty, Director of Business Development του Cheapflights “παρόλο που πολλοί Βρετανοί προτιμούν να περάσουν την ημέρα των Χριστουγέννων στο σπίτι, οι ταξιδιωτικές τάσεις μετά την 25η Δεκεμβρίου καταγράφονται ανοδικές”.

Τέλος, σημειώνεται ότι η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε Βρετανούς καταναλωτές, που λαμβάνουν το newsletter του Cheapflights.co.uk, το οποίο αποστέλλεται κάθε εβδομάδα σε περισσότερους από 1,6 εκατ. συνδρομητές σε όλη τη Βρετανία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top