Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτα σπίτια τους οικογενειακά προτιμούν να περάσουν τα Χριστούγεννα οι Βρετανοί

Στα σπίτια τους οικογενειακά προτιμούν να περάσουν τα Χριστούγεννα οι Βρετανοί

Τα τρία τέταρτα των Βρετανών προτιμούν να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων στα σπίτια τους οικογενειακά, παρά να ταξιδέψουν σε περιοχές με ηπιότερο κλίμα,σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης, που πραγματοποίησε […]

Τα τρία τέταρτα των Βρετανών προτιμούν να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων στα σπίτια τους οικογενειακά, παρά να ταξιδέψουν σε περιοχές με ηπιότερο κλίμα,<...>σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης, που πραγματοποίησε το Cheapflights.co.uk, το μεγαλύτερο βρετανικό website σύγκρισης ταξιδιωτικών τιμών.

Στην ερώτηση αν προτίθενται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό τα Χριστούγεννα, το 75% απάντησε όχι. Το 81% απάντησε ότι επιθυμεί να περάσει τα Χριστούγεννα οικογενειακώς, παρά να ταξιδέψει κάπου αλλού.

Από αυτούς που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο διάστημα των εορτών, οι `Αγγλοι και οι Ουαλοί δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν περιοχές με κρύο και χιονισμένο κλίμα, ενώ οι Σκοτσέζοι θα προτιμούσαν πιο ηλιόλουστους προορισμούς. Μάλιστα στην ερώτηση αν θα προτιμούσαν να πάνε κάπου που θα ανταποκρίνεται στο πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων μόνο το 5% απάντησε θετικά.

Όπως σχολίασε η κ. Liz Faherty, Director of Business Development του Cheapflights “παρόλο που πολλοί Βρετανοί προτιμούν να περάσουν την ημέρα των Χριστουγέννων στο σπίτι, οι ταξιδιωτικές τάσεις μετά την 25η Δεκεμβρίου καταγράφονται ανοδικές”.

Τέλος, σημειώνεται ότι η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε Βρετανούς καταναλωτές, που λαμβάνουν το newsletter του Cheapflights.co.uk, το οποίο αποστέλλεται κάθε εβδομάδα σε περισσότερους από 1,6 εκατ. συνδρομητές σε όλη τη Βρετανία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024