Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί‘Greece, That’s life’ κυκλοφόρησε και στην Ιαπωνία

‘Greece, That’s life’ κυκλοφόρησε και στην Ιαπωνία

Με τίτλο το διαφημιστικό slogan του EOT ‘Greece, That’s life’ κυκλοφόρησε το πρώτο τετρασέλιδο τεύχος με τα τουριστικά νέα της ΔΙ.Τ.ΕΞ Ιαπωνίας του Μηνός Μαΐου 2000, μέσω του επαγγελματικού ταξιδιωτικού […]

Με τίτλο το διαφημιστικό slogan του EOT 'Greece, That's life' κυκλοφόρησε το πρώτο τετρασέλιδο τεύχος με τα τουριστικά νέα της ΔΙ.Τ.ΕΞ<...> Ιαπωνία<.>ς του Μηνός Μαΐου 2000, μέσω του επαγγελματικού ταξιδιωτικού περιοδικού Travel Journal.
Το τετρασέλιδο αναφέρεται στις δραστηριότητες του ΕΟΤ στην Ιαπωνία, το Αττικό Μετρό, τα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς, οι Μυκήνες, η Αρχαία Τύρινθα και η Πάτμος, οι τουριστικοί κόμβοι της Ελλάδας και διάφορα άλλα χρήσιμα νέα για τον Ιάπωνα επαγγελματία του τουρισμού και τον μεμονωμένο ταξιδιώτη.
Το δελτίο βρίσκεται επίσης, στη διάθεση των επισκεπτών του γραφείου της ΔΙ.Τ.ΕΞ Ιαπωνίας, ενώ ήδη ταχυδρομήθηκε σε δημοσιογράφους, προσωπικότητες, επίλεκτα στελέχη της ταξιδιωτικής αγοράς και αδελφές πόλεις της Ιαπωνίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024