Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕπιβάτες πτήσης ξεχάστηκαν στην πίστα αεροδρομίου του Ηρακλείου

Επιβάτες πτήσης ξεχάστηκαν στην πίστα αεροδρομίου του Ηρακλείου

Επιβάτες πτήσης ερχόμενοι από το εξωτερικό για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα παρέμειναν στην πίστα του αεροδρομίου του Ηρακλείου, καθώς η πόρτα που οδηγεί στο διαβατηριακό έλεγχο ήταν […]

Επιβάτες πτήσης ερχόμενοι από το εξωτερικό για δεύτερη φορά μέσα σε<...> σύντομο χρονικό διάστημα παρέμειναν στην πίστα του αεροδρομίου του Ηρακλείου, καθώς η πόρτα που οδηγεί στο διαβατηριακό έλεγχο ήταν κλειστή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Μεσόγειος.

Οι επιβάτες έμειναν στην πίστα για δέκα λεπτά περιμένοντας να ανοίξει η πόρτα, ενώ την πρώτη φορά περίμεναν μισή ώρα μέσα στο κρύο. Πρόκειται για επιβάτες των Κυπριακών Αερογραμμών της πτήσης Λάρνακα -Ηράκλειο, που δεν απέφυγαν την πρωινή ταλαιπωρία.

Αυτή τη φορά αιτία δεν ήταν η έλλειψη υπαλλήλου, που έπρεπε να πατήσει το μπουτόν από το εσωτερικό του κτιρίου για να ανοίξει η πόρτα.

Οι απόψεις για την αιτία που κράτησε την πόρτα κλειστή διίστανται. Ο εκπρόσωπος των Κυπριακών Αερογραμμών Αντώνης Ζαχαριουδάκης κάνει λόγο για διακοπή ρεύματος και ο αερολιμενάρχης για βραχυκύκλωμα στο μπουτόν. Ειδικότερα ο κ. Ζαχαριουδάκης δήλωσε: «Σήμερα (χθες) το πρωί όταν έφτασε το αεροπλάνο από τη Λάρνακα, πήγαν να μπουν οι επιβάτες στο κτίριο των αφίξεων, αλλά λόγω μιας διακοπής ρεύματος που υπήρξε είχαν μπλοκάρει οι πόρτες. Υπήρχε λοιπόν μια καθυστέρηση μέχρι να μεταβεί στο σημείο ο τεχνικός της ΥΠΑ. Ήταν οι πόρτες που οδηγούν στον έλεγχο διαβατηρίων».

Από την πλευρά του ο αερολιμενάρχης κ. Σφακιανάκης τόνισε ότι υπάλληλος υπήρχε στην πόρτα- πλην όμως παρουσιάστηκε ένα βραχυκύκλωμα στο μπουτόν, που αποκαταστάθηκε με την έλευση τεχνικού της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν υπήρξε διακοπή ρεύματος και απέδωσε τη σύγχυση του κ. Ζαχαριουδάκη, στην προγραμματισμένη διακοπή που είχε γίνει το προηγούμενο πρωί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024