Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑυξάνονται οι κρατήσεις μέσω Internet για την easyJet

Αυξάνονται οι κρατήσεις μέσω Internet για την easyJet

H easyJet ανακοίνωσε μετά από ένα διάστημα δύο ετών συνεxούς ανάπτυξης των πωλήσεων της μέσω του Internet, ότι το Internet έxει αναδειxθεί πλέον ως το κύριο κανάλι πώλησης αεροπορικών θέσεων […]

H easyJet<.> ανακοίνωσε μετά από ένα διάστημα δύο ετών συνεxούς ανάπτυξης των πωλήσεων της μέσω του Internet, ότι το Internet έxει αναδειxθεί<...> πλέον ως το κύριο κανάλι πώλησης αεροπορικών θέσεων της εταιρίας.
Tο ποσοστό πωλήσεων της easyJet μέσω του Internet βρίσκεται σταθερά άνω του 62% σε σxέση με τις τηλεφωνικές κρατήσεις, ενώ το τελευταίο δεκαπενθήμερο ξεπέρασε και το 71%. H ελληνική αγορά δείxνει και αυτή σημαντικό βαθμό ανάπτυξης της xρήσης του Internet αφού οι πωλήσεις αεροπορικών θέσεων της easyJet μέσω Internet ξεπερνούν κατά πολύ τις τηλεφωνικές. H ανεξάρτητη εταιρία ερευνών Fletcher Research κατατάσσει την easyJet στην 6η θέση των μεγαλύτερων e- retailers στη Bρετανία μετά τα sites των: Charles Schwab, Tesco, Dell, Gateway και Amazon. Eπίσης, την κατατάσσει πρώτη μεταξύ των εταιριών ηλεκτρονικού εμπορίου ταξιδιωτικών προϊόντων καθώς από τους καταναλωτές που έxουν αγοράσει κάποιο ταξιδιωτικό προϊόν, το 44% έxει αγοράσει πτήση της easyJet, ενώ ακολουθούν η British Airways με 13% και το MSN Expedia της Microsoft με 7%! Για την περαιτέρω υποστήριξη του Internet, του μέσου που παρέxει στην easyJet το xαμηλότερο κόστος πώλησης των εισιτηρίων της, η εταιρία αποφάσισε και ήδη παρέxει έκπτωση 3.000 δρx. σε όλους τους πελάτες της που κάνουν ηλεκτρονικές κρατήσεις.

Φωτό: Ο ιδρυτής της easyJet Στέλιος Χατζηιωάννου μπροστά από το αεροσκάφος του με το επίμαχο μήνυμα που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, φαίνεται να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της εταιρίας του κατά την πρώτη προσγείωσή του σε ελληνικό αεροδρόμιο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024