Τελευταία νέα

Βραβείο για την Singapore Airlines

Η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines πρόσφατα κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη αεροπορική εταιρία της Ασίας. Το βραβείο δόθηκε από την Travel Trade Gazette, και την έρευνα Asian Travel Survey, […]

Η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines<.> πρόσφατα κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη αεροπορική εταιρία της Ασίας<...>. Το βραβείο δόθηκε από την Travel Trade Gazette, και την έρευνα Asian Travel Survey, που έγινε από την εφημερίδα Asian Wall Street Journal και την CNBC Asia.
Μάλιστα, η SIA<.> κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη αεροπορική εταιρία γενικά και για την καλύτερη αεροπορική εταιρία της Ασίας.
Η έρευνα αφορούσε στην τήρηση των προκαθορισμένων ωρών για τα δρομολόγια, στα πρότυπα ασφάλειας, και γενικά σε κανονισμούς σχετικά με τις θέσεις και τα εισιτήρια.
Με αυτή την νίκη της η SIA αποδεικνύεται για τέταρτη συνεχή χρονιά η καλύτερη αεροπορική εταιρία από τους αναγνώστες της έγκυρης εφημερίδας Asian Wall Street Journal. Η SIA έχει επίσης κερδίσει αυτήν την χρονιά και άλλα διεθνή βραβεία γεγονός που ενδυναμώνει την παγκόσμια εμπιστοσύνη όχι μόνο των επιβατών, αλλά και των στελεχών της αεροπορικής βιομηχανίας. Όλα αυτά αντικατοπτρίζουν τις προσπάθειες της εταιρίας για επιβολή υψηλών προτύπων εξυπηρέτησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024