Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

H Radisson SAS ανακοίνωσε πολύ θετικά αποτελέσματα για το πρώτο τετράμηνο του 2000

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Μάιος 2000, 00:00

Μεγάλη βελτίωση παρουσιάζουν τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τετράμηνου του 2000 της Radisson<.> SAS σε σχέση με το 1999<...>

.
Ο κύκλος εργασιών της ανέρχεται σε 664 εκατ. Νορβηγικές κορώνες, μια αύξηση της τάξεως των 18 εκατ. Νορβηγικών κορωνών σε σχέση με το 1999.
Η βελτίωση των οικονομικών της εταιρίας οφείλεται σε μεγάλο μέρος στις δραστηριότητες από τις αγοροπωλησίες ακινήτων.
Ο κ. Kurt Ritter πρόεδρος της Radisson SAS ανέφερε ότι η Νορβηγική αγορά είχε δυσκολίες λόγω της αυξημένης προσφοράς ξενοδοχειακών δωματίων και της μεγάλης μείωσης της ζήτησης. Όμως η εταιρία του παρουσίασε μεγάλη αύξηση σε όλες τις χώρες όχι μόνο της Βορείου Ευρώπης, αλλά και της Νοτίου.
Το πρώτο τετράμηνο του 2000, η Radisson SAS άνοιξε πέντε νέα ξενοδοχεία, δύο εκ των οποίων στη Γερμανία, ένα στην Δανία, ένα στην Τουρκία, στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, και ένα στην Νορβηγία.
Επίσης, η Radisson SAS το πρώτο τετράμηνο του 2000 έκανε συμφωνία να λειτουργήσει τέσσερα επιπλέον ξενοδοχεία, ένα εκ των οποίων στην Σόφια της Βουλγαρίας, ένα στην Ιρλανδία στην πόλη Galway, το οποίο θα ανοίξει τον Μάρτιο του 2001, ένα στην Λιθουανία, που θα αποτελεί το δεύτερο ξενοδοχείο Radisson SAS της χώρας και θα λειτουργήσει τον Ιανουάριο του 2001, και τέλος ένα νέο ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο του Trondheim, που θα λειτουργήσει τον Ιούνιο του 2001.
Ο κ. Kurt Ritter ανακοίνωσε ότι "το 1999 είναι η πέμπτη συνεχής χρονιά που έχουμε αύξηση των κερδών. Αυτά τα πέντε χρόνια η εταιρία Radisson SAS έχει παρουσιάσει τη μεγαλύτερη ανάπτυξη από όλες τις αλυσίδες πολυτελών ξενοδοχείων στην Ευρώπη".

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top