Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Market Matrix Hospitality Index

Η Ελλάδα στις πέντε πρώτες θέσεις στις υπηρεσίες ξενοδοχείων

Θοδωρής Κουμέλης - 02 Ιανουάριος 2006, 00:00

Η έρευνα που διεξήχθη από το ehotelier με βάση το Market Matrix Hospitality Index σε 35.000 πελάτες ξενοδοχείων, ανάδειξε την Ελλάδα ανάμεσα στις πρώτες πέντε χώρες στο κόσμο για προσφορά εξαιρετικών ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Η έρευνα που διεξήχθη από το ehotelier με βάση το Market Matrix Hospitality Index σε 35.000 πελάτες<...>

ξενοδοχείων, ανάδειξε την Ελλάδα ανάμεσα στις πρώτες πέντε χώρες στο κόσμο για προσφορά εξαιρετικών ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Την πρώτη θέση κατέλαβαν τα ξενοδοχεία στις Φιλιππίνες με ποσοστό 89,9% στη λίστα με τα ξενοδοχεία που έχουν την έδρα τους εκτός ΗΠΑ. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Βραζιλία με ποσοστό 88,9% ενώ τρίτη ακολουθεί η Ελλάδα με 88,3%. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Σιγκαπούρη με 87,9% και τέλος η Νότια Κορέα με ποσοστό 87,5%.
Ανάμεσα στις κατηγορίες που ήταν στην έρευνα τα ξενοδοχεία στις Φιλιππίνες έδειξαν να πλεονεκτούν, σύμφωνα με τους πελάτες ξενοδοχείων που συμμετείχαν στην έρευνα, στην φιλικότητα του πράκτορα που έκανε την κράτηση, στο αποτελεσματικό check-in και την συμπεριφορά “can- do” των υπαλλήλων των ξενοδοχείων.

Η έρευνα προσανατολίστηκε στο το κατά πόσο οι χώρες, τα ξενοδοχεία και οι επισκέπτες διαφέρουν στο διεθνή σκηνικό του ξενοδοχειακού κλάδου. Για τον ίδιο σκοπό κάλυψε αεροπορικές εταιρείες και εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top