Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γιωργής Παπαδάκης - Νομάρχης Ρεθύμνου

Κινητήριος δύναμη ο Τουρισμός για το Νομό Ρεθύμνου

Θοδωρής Κουμέλης - 03 Ιανουάριος 2006, 00:00

Για τα σχέδιά ανάπτυξης του Τουρισμού, τις ενέργειες συνεργασίας της Νομαρχίας Ρεθύμνου με τους επιμέρους Δήμους, όσον αφορά σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και προβολής, τα προβλήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή αυτήν την περίοδο...

Για τα σχέδιά ανάπτυξης του Τουρισμού, τις  ενέργειες συνεργασίας της Νομαρχίας Ρεθύμνου με τους επιμέρους Δήμους, όσον αφορά σε θέματα<...>

τουριστικής ανάπτυξης και προβολής, τα προβλήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή αυτήν την περίοδο, καθώς και τα μηνύματα για την πορεία του τουρισμού στο Νομό Ρεθύμνου την ερχόμενη τουριστική περίοδο μίλησε στο TravelDailyNews ο Νομάρχης Ρεθύμνου Γιωργής Παπαδάκης.

Αναφερόμενος στα σχέδια ανάπτυξης για τον Τουρισμό στο Νομό Ρεθύμνου, ο Νομάρχης διευκρίνισε ότι “Τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια καθίσταται επιτακτική η ανάγκη για έναν μακρόπνοο στρατηγικό σχεδιασμό, που θα διασφαλίσει και θα σταθεροποιήσει τα βήματα της τουριστικής ανάπτυξης.

Πρώτα και κύρια τίθεται το θέμα των Υποδομών, των έργων δηλαδή που εξασφαλίζουν την ποιότητα ζωής των Ρεθεμνιωτών και των επισκεπτών μας, έργα που είναι και θα πρέπει να είναι πρώτης προτεραιότητας για τη Νομαρχιακή Αρχή”.
“Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου συνεργάζεται στενά με τις τοπικές αρχές και φορείς, διότι πραγματικά πιστεύουμε ότι μόνο μέσα από την ανιδιοτελή σύμπραξη με όλες τις αρχές και φορείς του τόπου και της διαμόρφωση μιας κοινής γραμμής, μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αναφορικά στην ανάπτυξη του Νομού”
, υπογράμμισε ο κ. Παπαδάκης. “Το Ρέθυμνο και η Κρήτη ολόκληρη, παρόλο που διαθέτουν όλα τα προσόντα για Τουρισμό καθόλη τη διάρκεια του έτους, δυστυχώς δεν έχουν αξιοποιήσει κατάλληλα το πλεονέκτημα αυτό, που θα μπορούσε να μας δώσει ισχυρό προβάδισμα στον ανταγωνισμό”, είπε ο Νομάρχης αναφερόμενος στα προβλήματα που απασχολούν το Νομό.

Τέλος ο κ. Παπαδάκης σχολιάζοντας τα μηνύματα για την πορεία του τουρισμού στο Ρέθυμνο επεσήμανε, “Είναι λίγο επίφοβο να κάνουμε προβλέψεις για τον Τουρισμό, διότι, όπως γνωρίζετε η πορεία της τουριστικής κίνησης επηρεάζεται από παράγοντες εκτός συνόρων, που δύσκολα μπορεί κανείς να προβλέψει”.

Διαβάστε την πλήρη συνέντευξη του κ. Παπαδάκη στη στήλη Συνεντεύξεις του TravelDailyNews Greece & Cyprus.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top