Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕπίσκεψη εργασίας του γ.γ. του ΕΟΤ στη Ρόδο

Επίσκεψη εργασίας του γ.γ. του ΕΟΤ στη Ρόδο

Για επίσκεψη εργασίας στη Ρόδο βρίσκεται από σήμερα μέχρι το προσεχές Σάββατο ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος, στη διάρκεια της οποίας θα συναντήσει στελέχη του ολλανδικού τουριστικού […]

Για επίσκεψη εργασίας στη Ρόδο βρίσκεται από σήμερα μέχρι το προσεχές Σάββατο ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ<.> κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος, στη διάρκεια της οποίας θα συναντήσει στελέχη του ολλανδικού τουριστικού οργανισμού Transavia, για να συζητήσει μαζί τους το θέμα της ενίσχυσης του χειμερινού τουρισμού στη Ρόδο.
Αφορμή για τη συνάντηση αυτή είναι το εκπαιδευτικό ταξίδι που πραγματοποιούν στελέχη του Transavia στα Δωδεκάνησα από 3 έως 6 Ιουνίου.
Ο κ. Γιαννακόπουλος θα έχει επίσης σειρά επαφών με τους φορείς της Ρόδου και θα επισκεφθεί τουριστικές εγκαταστάσεις και περιοχές του νησιού, όπως το Γκολφ Αφάντου, τη Μαρίνα Ρόδου, κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ρόδο θα προεδρεύσει ευρείας σύσκεψης όλων των φορέων του νησιού στη Νομαρχία Ρόδου, στην οποία θα εξεταστούν τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024