Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΗ Αrabian Αdventures και η Congress Solutions Dubai οργανώνουν τουριστικό συνέδριο

Η Αrabian Αdventures και η Congress Solutions Dubai οργανώνουν τουριστικό συνέδριο

Η Arabian Adventures και η Congress Solutions Dubai, η προσφάτως ιδρυμένη εταιρία διοργάνωσης συνεδρίων της Emirates, επιλέχθηκαν προκειμένου να συνδιοργανώσουν το ESNEP 2006 (European SITE Networking and Educational Programme), ένα […]

Η Arabian Adventures και η Congress Solutions Dubai, η προσφάτως ιδρυμένη εταιρία διοργάνωσης συνεδρίων της Emirates, επιλέχθηκαν<...> προκειμένου να συνδιοργανώσουν το ESNEP 2006 (European SITE Networking and Educational Programme), ένα πολύ σημαντικό forum της τουριστικής βιομηχανίας, το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά στο Ντουμπάι τον Απρίλιο. Οι δύο εταιρίες θα συνεργαστούν και με άλλες εταιρίες προώθησης προορισμών στο Ντουμπάι για την προβολή του Συνεδρίου.

Το Ντουμπάι επιλέχθηκε ως η πόλη που θα φιλοξενήσει το ESNEP 2006 μετά και την επιτυχή διοργάνωση της συνάντησης κορυφής του Συμβουλίου του SITE (Society of Incentive & Travel Executives) το Φεβρουάριο του 2004. Το τριήμερης διάρκειας συνέδριο, το οποίο θα διαρκέσει από τις 19 έως και τις 21 Απριλίου 2006, πρόκειται για μία εξέχουσα εκπαιδευτική διοργάνωση του τουριστικού κλάδου, το οποίο παρέχει στους επαγγελματίες του κλάδου μια μοναδική ευκαιρία να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, εξερευνώντας νέες τάσεις και συζητώντας τους προβληματισμούς τους.

Η Emirates Airline είναι χορηγός του ESNEP 2006 και πρόκειται να μεταφέρει στο Ντουμπάι αντιπροσώπους από διαφορετικά μέρη του Ευρωπαϊκού Δικτύου. Το Συνέδριο θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Madinat, ενώ τα ξενοδοχεία Jumeirah Beach Hotel και Grand Hyatt θα παρέχουν επιπλέον δωμάτια, καθώς και υπηρεσίες catering στους συνέδρους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024